Vissza a gyökerekhez: bővül a Nokia hagyományos telefonkínálata

Kütyü Magazin - 2019. szeptember 8.

Új modellekkel bővül a Nokia hagyományos telefonkínálata – jön a katonai szabványoknak megfelelő Nokia 800 Tough és az újragondolt Nokia 2720 Flip.

A HMD Global a hagyományos mobiltelefon-kínálatát is bővítette, hogy ezáltal új hálózatokhoz és piaci kategóriákhoz biztosítson hozzáférést a vásárlóknak. A Nokia 800 Tough az első strapatelefon a HMD Globaltól, mely tökéletesen reprezentálja a régi Nokia telefonok tartósságát és üzemidejét olyan esszenciális modern megoldásokkal ötvözve, mint a Google Asszisztens, a WhatsApp, a 4G, stb. A Nokia 2720 Flip egy nyomógombos, kompakt és kinyitható készülék, ráadásul már a mesterséges intelligencia is segít, hogy még egyszerűbben kezelhető legyen. A készülék remek választás azoknak, akiknek akadálymentesített, extra nagy gombokra és jól látható feliratokra van szükségük, illetve azoknak is, akik szeretnének egy kicsit hátrébb lépni az online világtól, és többet látni a való világból. Végül bemutatták a Nokia 110-et is, egy olyan alapmodellt, amely különösen barátságos árcédulát kapott.

A hagyományos telefonos szegmens bővítése

„A hagyományos telefonok szegmensének vezetőjeként továbbra is az innovációra koncentrálunk dizájnban, formai paraméterekben és funkcionalitásban annak érdekében, hogy megfeleljünk rajongóink változatos igényeinek. Új hagyományos Nokia telefonjainkkal szélesítjük kínálatunkat, hogy teljesen új közönséget érhessünk el, a már ismerős és megbízható Nokia csomagban biztosítva a hozzáférést a legújabb szolgáltatásokhoz és hálózatokhoz. Ma büszkén mutatjuk be a legstrapabíróbb Nokia telefont, a Nokia 800 Tough készüléket. Ideális telefon a szabadban tevékenykedő kalandorok számára vagy azoknak, nehéz körülmények között, zord környezetben végzik munkájukat. Az Originals család a Nokia 2720 Flip készülékkel bővül, mely tökéletes egyensúlyt biztosít a teljesen offline lét és az állandó elérhetőség között. Az új Nokia 110-es telefonnal pedig útközben sem fogunk unatkozni beépített szórakoztató funkciójának köszönhetően.” nyilatkozta Juho Sarvikas, a HMD Global termékfejlesztési vezetője.

Nokia 800 Tough – új szint az ellenállóságban és akku üzemidőben

A piacvezető hagyományos telefonos portfólióhoz csatlakozik a Nokia 800 Tough, az első strapatelefon a HMD Globaltól, mely új szintre emeli az ellenállóságot. A készülék por- és vízálló, emellett kibírja azt is, ha a felhasználó véletlenül leejti, ráadásul az extrém hőmérsékletekkel is megbirkózik – ettől lesz ideális a kemény terepen dolgozóknak és a kalandoroknak.

Minden olyan szükséges funkció megtalálható benne, amit elvárhatunk egy modern telefontól, így a Google Asszisztens mellett olyan alkalmazások, mint a WhatsApp, vagy a Facebook. A 4G kapcsolattal az internet sebessége is kiváló. A HMD Global ezzel a készülékkel azokat a vállalatokat célozza, amelyeknél katonai minősítésű telefonokra van szükség, illetve azokat, akiknek nem idegenek a több napos túrák.
 


Nokia 2720 Flip – újragondolva, 4G kapcsolattal

A Nokia 2720 Flip a klasszikus kihajtható telefon újragondolása, figyelembe véve a mai vásárlók igényeit – kompakt és jó nyomáspontú gombokkal, még egyszerűbb használattal az integrált mesterséges intelligenciának köszönhetően. A Nokia 2720 Flip ismerős külseje modern belsőt takar, mely egyszerűségével, megbízhatóságával és ellenálló készülékházával mindig tettre kész.

A készülékre előtelepítették a WhatsAppot és a Facebookot. A Google Asszisztens dedikált gombot kapott, így a felhasználók a hangukkal is vezérelhetik a telefont, vagy okosotthonukat. A speciális gomb beállítható ICE-ként (In Case of Emergency) is, ebben az esetben főleg idősebbeknek tökéletes választás. A Nokia 2720 Flip ideális társ lehet akkor, ha a felhasználó csökkentené digitális jelenlétét és többet foglalkozna a világgal, illetve azoknak a családtagoknak, akiknek a segélyhívó és a nagy gombok megnyugvást okoznak.
 


Nokia 110 – szórakozás a zsebedben

A Nokia kínálatának vadonatúj tagja, a Nokia 110 mindent tartalmaz, amire utazás közben szükség lehet ahhoz, hogy a felhasználó jól szórakozzon: MP3 lejátszó a zenegyűjteményhez, beépített kamera és FM rádió.

A Nokia 110 készüléken megtalálhatóak a kedvenc játékaink, mint például az örök klasszikus Snake, illetve egy olyan akkumulátor, amely egyetlen feltöltéssel lehetővé teszi az egész éjjelen át tartó beszélgetést. A Nokia 110 a Nokia 105 sikerére építve, kamerát, zenét és játékokat kínál, hogy még több szórakoztatási lehetőséget nyújt hasonlóan alacsony áron.
 


Elérhetőség és ár

A Nokia 800 Tough Dual SIM acélfekete színben lesz elérhető Magyarországon, az ajánlott fogyasztói ára 27 százalékos áfával és üreshordozó-díjjal 39 990 forint.

A Nokia 2720 Flip Dual SIM fekte színben lesz elérhető Magyarországon, az ajánlott fogyasztói ára 27 százalékos áfával és üreshordozó-díjjal 34 990 forint.

A Nokia 110 Dual SIM fekete színben lesz elérhető Magyarországon, az ajánlott fogyasztói ára 27 százalékos áfával és üreshordozó-díjjal 8 990 forint.

Vissza