Letisztult kialakítással érkezik a Sony új mobilja

Kütyü Magazin - 2020. február 21.

A Sony bejelentette, hogy az új Xperia L4 készülékkel tovább bővül a szórakoztatásközpontú telefonjainak portfóliója. 

21:9 képarányú megjelenítés a letisztult kialakításért és megnövelt hatékonyságért

A Sony L-szériájának legújabb darabja, az Xperia L4 a 6.2”-os, 21:9  arányú kijelzőnek, valamint karcsú stílusának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a felhasználó kezébe. A 21:9-es képarány által kevés görgetéssel is nagy felület válik láthatóvá, továbbá a Sony többablakos felhasználói felülete lehetővé teszi, hogy egyidőben akár két alkalmazást is használjunk teljes értékűen. A könnyű használatot az oldalérzékelő funkció is segíti, mellyen a felhasználók egyszerűen hozzáférhetnek a kedvelt alkalmazásokhoz.

 

Széleskörű fotózási lehetőségek

Az Xperia L4 az első termék a Sony L szériájában, melyet három kamerával szereltek fel. A 13 megapixeles lencse, az 5 megapixeles ultraszéles lencse, valamint egy 2 megapixeles mélységszenzoros kamera a kreatív önkifejezés eszközeként alkalmas magas minőségű, művészeti fotók készítésére, a bokeh hatás segítségével.

Az összkép érdekében a széles és ultraszéles szögek közti váltás funkciója gyönyörű tájképek és portrék elkészítését is egyaránt biztosítja a részletek megőrzésével.

A kamerakreativitás is fejlettebbé vált a 21:9 felbontású kialakításnak köszönhetően: így könnyebben készíthetők filmélményhez közelítő videók és fényképek.

 

Hosszúéletű akkumulátor

A nagy kapacitású (3580 mAh) gyorstöltéssel kompatibilis akkumulátor egy hosszú és mozgalmas napon is kitart, így a felhasználók még tovább foglalkozhatnak azzal, amit szeretnek.

A Sony Xperia L4 adaptív töltési funkciója figyeli a telefon töltődését, hogy az akkumulátor ne váljon túlterheltté, és sokáig használható maradjon.

 

Elérhetőség

Az Xperia L4 két választható színben érkezik: 2020 tavaszától a kiválasztott piacokon fekete és kék színben is kapható lesz*.

______________ 

*A termék elérhetősége országonként és szolgáltatótól függően változhat.

Vissza