Csütörtökön lesz az OPPO Find X5 sorozat bemutatója

Kütyü Magazin - 2022. február 22.

Az OPPO bejelentette új, forradalmi képalkotási képeségekkel rendelkező zászlóshajó okostelefonjának piaci bevezetését. Az OPPO Find X5 termékcsalád a high-end dizájnt ötvözi a kategóriája legjobb fényképezőgép innovációjával. Az OPPO Find X5 globális bemutató eseménye 2022. február 24-én 11:00 (GMT) órakor élőben lesz követhető az OPPO hivatalos csatornáján.

Az OPPO az INNO DAY 2021-en jelentette be a MariSilicon X dedikált képalkotó neurális feldolgozó egységet, amely képes megfelelni az okostelefonos videórögzítés legnagyobb kihívását jelentő éjszakai filmezés követelményeinek is. A készülék a minőséget új magasságokba emeli élvonalbeli 6 nm-es architektúrájával, valós idejű RAW feldolgozással és akár hússzor gyorsabb 4K AI teljesítményével.

 

A legújabb generációs, többmagos Snapdragon 8 Gen 1 processzorral érkező Find X5 Pro nagy leterheltség alatt is hűvös marad, és mindent tartalmaz, ami a legigényesebb játékok és alkalmazások kezeléséhez szükséges. Külsőleg futurisztikus dizájnt testesít meg, az ultrakemény, valódi kerámia hátlappal a Find X5 Pro tiszta, modern kifinomultságot tükröz, az alkalmazott felületi textúra csökkenti az ujjlenyomatokat. 

A páratlan éjszakai fényképezési képességekkel a csúcskategóriás 5G zászlóshajó, a Find X5 Pro arra az alapvető DNS-re épít, amely az OPPO-t a fogyasztók és a kritikusok körében egyaránt sikeressé tették. Futurisztikus esztétikájával, új ColorOS-szel, világszínvonalú teljesítménnyel, ultragyors csatlakozási lehetőséggel és a nem is evilági kamerarendszerrel a Find X5 Pro új szintre emeli mindazt, amit eddig az okostelefonokról gondoltunk.

Kulcsszavak: OPPO, okostelefon
Vissza