Szűrés

A(z) OPPO kulcsszót tartalmazó cikkek

Az OPPO új ColorOS frissítési szabályzatot jelentett be

2022. december 22. -

A ColorOS 13 az OPPO legújabb Android-alapú operációs rendszere. A vadonatúj Aquamorphic Design révén az egyszerűségre és kényelemre tervezett ColorOS 13 számos kényelmi funkciót tartalmaz, mint például a Smart AOD, a Multi-Screen Connect és a Home Screen Management, amelyek intelligens és felhasználóbarát élményt nyújtanak a felhasználók számára.

Kulcsszavak: ColorOS, OPPO
Tovább

Az INNO DAY-en mutatta be újdonságait az OPPO

2022. december 16. -

Az OPPO bemutatta az első OHealth brand alatt bemutatkozó egészségügyi okostermékét az OHealth H1-et, az OPPO Air Glass 2 AR szemüveget, valamint saját fejlesztésű integrált áramkörét, a MariSilicon Y Bluetooth audio SoC-t.

Kulcsszavak: OPPO INNO Day, OPPO
Tovább

Forradalmi hardver- és innovatív szoftvermegoldásokkal jön az OPPO új csúcsmobilja

2022. december 15. -

A Find N sorozat legújabb készülékei vékony és könnyű kialakítással, szinte teljesen gyűrődésmentes kijelzővel és iparágvezető teljesítménnyel érkeznek. Az összecsukható kategóriában a Find N2 Flip lesz az OPPO első olyan eszköze, amely az európai piacon is megjelenik.

Kulcsszavak: OPPO, okostelefon
Tovább

A portréfotós, aki lát a sötétben

2022. december 9. -

Az OPPO forradalmi kamerafunkciókkal rendelkező „portrészakértője” 80 W-os SUPERVOOC gyorstöltéssel, 5G kapcsolattal, fejlett adatvédelemi funkciókkal, unibody kivitelben tér vissza. A mind hardverben, mind szoftverben továbbfejlesztett innovatív képalkotó funkcióinak köszönhetően a felhasználók gyönyörű portrékat és tökéletesen éles felvételeket készíthetnek gyenge fényviszonyok között is.

Kulcsszavak: OPPO, okostelefon
Tovább