A HONOR CHOICE Earbuds X ultrahosszú üzemidővel érkezik

Kütyü Magazin - 2022. március 25.

A HONOR nemzetközi technológiai márka új termékkel bővíti vezeték nélküli fülhallgatóinak sorát. A HONOR CHOICE Earbuds X akár 28 órás üzemidőt, továbbfejlesztett hangzást és kényelmes, ergonomikus kialakítást biztosít.

 

Kiemelkedő, 28 órás üzemidő és könnyű súly

Az alacsonyabb fogyasztású Bluetooth 5.2 chipsetnek köszönhetően a HONOR CHOICE Earbuds X akár 6 óra folyamatos zenelejátszásra képes egy feltöltéssel, a töltőtokkal együtt pedig akár 28 órányi lejátszást biztosít. 

A HONOR CHOICE Earbuds X letisztult megjelenéssel bír. Az ovális töltőtokon diszkrét LED indikátor található, a töltőnyílás pedig alul kapott helyet. 

A HONOR CHOICE Earbuds X semi in-ear kialakítású, a fülhallgatók egyenként 3,3 centiméter hosszúak, súlyuk mindössze 4,3 gramm, így folyamatos viselés során is kényelmesek. A zeneszámok közti váltás és hívásfogadás az érintővezérlésnek köszönhetően gyors és egyszerű. 

 

Továbbfejlesztett hangzás duál-mikrofonnal, zajszűrővel és 12 mm-es dinamikus hangszóróval

A fülhallgatóban két mikrofon található, és a mély neurális hálózat (DNN) zajcsökkentő algoritmusával kiemeli a hívó hangját, csökkentve a szél és egyéb környezeti zajok hangerejét.

A 12 mm-es dinamikus hangszórónak köszönhetően a HONOR CHOICE Earbuds X gazdag hangzást és mély basszust biztosít a kiemelkedő hangélményért.

 

Stabil kapcsolat Bluetooth 5.2-vel

A legújabb Bluetooth 5.2 chipsetnek, a felületi akusztikus hullámnak (SAW) és az interferenciát csökkentő technológiának köszönhetően a HONOR CHOICE Earbuds X stabilabb kapcsolatot biztosít például bevásárlóközpontban vagy metrón, ahol az interferencia jellemzően nagy. 

A fülhallgató gamer módja automatikusan bekapcsol, ha a fülhallgatókat egyszerre 3 másodpercig kézben tartjuk. Ebben a módban a HONOR CHOICE Earbuds X 125 ezredmásodpercre csökkenti a késleltetést a telefon és a fülhallgató között.

 

Ár és elérhetőség

A HONOR CHOICE Earbuds X gleccserfehér és éjfekete színekben érhető Magyarországon a Telekom, a Yettel, valamint az eMAG, az Euronics és a Media Markt kínálatában.

Vissza