Szűrés

A(z) HONOR kulcsszót tartalmazó cikkek

Autót is vezethetsz a HONOR szemkövető funkciójával!

2024. február 22. -

A HONOR legújabb, mesterséges intelligencia hajtotta szemkövető funkciójával úgy is vezethetsz autót, hogy nem ül benne senki.

Tovább

Művészet határok nélkül

2024. február 20. -

Az Egyesült Nemzetek Szövetségének központjában indította el „Sárkányok egyesítik a világot” kiállítását még február 9-én a HONOR az ENSZ Kínai Könyv Szövetségével, a Global Webbel és a Kínai Központi Szépművészeti Akadémiával együttműködve, az ENSZ állandó kínai képviselete támogatásával. A kínai holdújév végéig, tehát még ezen a héten is futó kiállítás a nemzetközi egységet és művészetek közti kapcsolatokat szimbolizálja.

Tovább

Felhasználói vélemények is formálták a HONOR okostelefonját

2024. február 14. -

A HONOR Magic V2 európai – és magyarországi – megjelenését egy európai bétateszt program előzte meg. Ebben az embercentrikus fejlesztési megközelítésben a HONOR fogyasztói és rajongói próbálhatták ki az eszközt, próbára téve valós körülmények között annak funkcióit. Ezzel együtt közvetlenül jelezhettek vissza a HONOR-nak arról, hogy mi működik, és min lenne érdemes változtatni.

Kulcsszavak: HONOR, okostelefon
Tovább

A HONOR javítja a játékélményt az összehajtható okostelefonokon

2024. február 12. -

A HONOR és a Gameloft a Porsche Design HONOR Magic V2 RSR-re optmializált játékélményt készít közösen. Az együttműködés gyümölcse a népszerű Asphalt 9: Legends egy új verziója, ami 120 fps-sel fut majd a hajlítható készüléken amellett, hogy nagyobb felbontást is kínál a nagy kijelzőn.

Tovább