A ThinQ UP készülékek utólag is bővíthetők új funkciókkal

Kütyü Magazin - 2023. január 2.

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy világszerte bevezeti a frissíthető háztartási gépek – köztük hűtőszekrények, mosógépek, szárítógépek, tűzhelyek és mosogatógépek – termékcsaládját felölelő LG ThinQ UP márkát. Ezek az LG készülékek képesek alkalmazkodni az egyes vásárlók egyedi igényeihez és változatos életstílusához, illetve lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy további kiadások nélkül élvezhessék az új funkciókat és terméktulajdonságokat. A Dél-Koreában 2022 januárjában elindított LG ThinQ UP nemzetközi bevezetése 2023 márciusától kezdődően az Egyesült Államokban indul, ezt követően pedig más kulcsfontosságú piacokon is elérhetővé válik a márka. 

Az LG ThinQ UP készülékek az "Evolving with You" (“Önnel együtt fejlődve”) ügyfélközpontú koncepció köré épülnek, élettartamuk során pedig új funkciókat kaphatnak, így idővel még több értéket nyújtanak a felhasználóknak. Az LG folyamatosan fejleszti azokat a könnyen telepíthető szoftverfrissítéseket és hardveres kiegészítőket, amelyek a ThinQ UP készülékek tulajdonosainak használati szokásai és javaslatai alapján nyújtanak majd speciális lehetőségeket és új kényelmi funkciókat.

 

 

A 2023-ban letölthető egyedi funkciók egyike például az a ThinQ UP szárítógépek esetében elérhető ún. Laundry Saver üzemmód, amely azokban az esetekben lesz majd rendkívül hasznos, amikor a felhasználó a szárítási ciklus végét követően nem tudja azonnal kipakolni a gépet. Az új üzemmódot alkalmazva a szárítógép a ciklus befejezése után – a készülék ajtajának kinyitásáig – tovább forgatja a dobot, amivel a ruhák gyűrődését és a kellemetlen szagok kialakulását segít megelőzni. Egy másik funkció a ThinQ UP hűtőszekrényekhez kínál olyan, továbbfejlesztett világítás-szabályozást, amely a berendezések belső lámpájának éjszakai fényerejét mérsékli, hogy ne vakítsa el a felhasználókat, amikor kinyitják az ajtót. Természetesen minden új szoftverfunkció opcionális, és könnyen letölthető az LG ThinQ alkalmazásból.  

 

 

„A háztartási gépek piacán új paradigmát jelentő LG ThinQ UP egy olyan innovatív, új megoldás, amely a vásárlók számára példátlan hozzádott értéket és egyedi felhasználói élményt nyújt” – mondta Lyu Jae-cheol, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Továbbra is olyan kifinomult életstílus-megoldásokat kínálunk, amelyek személyre szabott teljesítményt, kényelmes funkciókat és testreszabható frissíthetőséget biztosítanak.”

A termékek elérhetősége régiónként eltérő lehet.

Vissza