Hétvégi hálózatfejlesztés a Telenornál

Kütyü magazin - 2011. július 14.

Július 16-án, szombaton hajnalban, majd éjszakától vasárnap hajnalig kiesések várhatóak a Telenor hálózatában. A tavaly elkezdett hálózatfejlesztés egy olyan szakaszához érkezett a cég, aminél már van esély egy kis hálózati kimaradásra.

A kiemelt ügyfeleket tájékoztatva a cég közölte, hogy szombat hajnalban fél kettő és három között, valamint szombat este tíztől vasárnap hajnali hatig tartanak a munkálatok, melyek során előfordulhatnak hibák hívásindítások, hívásfogadások, és az adatalapú szolgáltatások használata során.

"A Telenor teljes körű hálózatcserét hajt végre Magyarországon, hogy felkészüljön az új generációs mobilszolgáltatások biztosítására, megnyitva ezzel az Ön és cége előtt a mobilitás nyújtotta előnyök egy új szintjét."

A munkálatok az egész országot érintik, de a cég kijelentette, hogy az ÁSZF-ben vállalt műszaki feltételeket minden előfizetője számára be fogja tartani, tehát csak minimális kiesésre kell számítani, és a Telenor szerint arra is kicsi az esély. Persze mi tudjuk, hogy csak akkor nem lesz hálózat, amikor pont nekünk kellene...

"A munkák időzítése és szakértőink felkészültsége várhatóan minimálissá teszi az ebből fakadó kellemetlenségeket, ha mégis találkozik ilyennel, előre szíves megértését kérjük."

Kulcsszavak: GSM, Telenor
Vissza