Titokzatos Android mobil és LifeTab P9514 táblagép a Mediontól

Farkas Norman - 2011. szeptember 6.

A német Medion két izgalmas újdonsággal rukkolt elő az IFA kiállításon. Az egyik jövevény egy Android Gingerbread alapokon nyugvó okostelefon, a másik pedig egy Honeycomb rendszert futtató táblagép.

Az gyártó androidos okostelefonjának részletes specifikációját egyelőre homály fedi, annyit azonban tudunk róla, hogy 4,3 hüvelykes érintőképernyővel és 5 megapixeles kamerával rendelkezik, valamint a Medion előretelepített GoPal navigációs alkalmazásával kerül majd a boltokba.

Az Android Honeycomb 3.2 alapú LifeTab P9514 felszereltségétől több információval rendelkezünk. Az 1,6 kg tömegű gépben egy 1GHz órajelű NVIDIA Tegra 2 processzor pörög, belső tárhely gyanánt pedig 32GB terület áll a rendelkezésünkre, melyet microSD kártyával bővítehtünk. A négysávos  tabletből nem maradt ki a 3G és a WLAN támogatás sem, és szerencsére a HDMI és microUSB csatlakozókat sem kell hiányolnunk.

Mindkét kütyü 2011 utolsó negyedévében debütál az európai piacon. Míg az okostelefon várható ára egyelőre kérdéses, a LifeTab - pletykák szerint - körülbelül 399 euróba kerül majd.

 

Forrás: Engadget

Vissza