2012-ben indul a PRADA Phone by LG 3.0 forgalmazása

Kütyü Magazin - 2011. november 25.

A PRADA és az LG Electronics megújította exkluzív, mobiltelefonokra vonatkozó együttműködési megállapodását Szöulban, Dél-Koreában. A korábbi sikerekre alapozva a két vállalat közösen fejleszti ki a PRADA Phone by LG 3.0 modellt, amely 2012 elején kerül forgalomba.

A megállapodás értelmében az LG lesz a PRADA kizárólagos mobilkészülék gyártó partnere. A közös munka 2006-ban kezdődött, eredménye két prémium kategóriás telefon, amelyeknél a külső és a belső egyaránt nagy hangsúlyt kapott. Nincs ez máshogy a legújabb modellnél sem: egyedi szoftverrel és kezelőfelülettel jelentkezik az igényes formatervezésű és csomagolású PRADA Phone by LG 3.0.

„A PRADA és az LG együttműködését eddig is az innováció, a kompromisszumok nélküli stílus és formavilág, valamint az élenjáró technológia jellemezte. Ezek az értékek mindkét vállalatra jellemzőek, ahogyan az is, hogy már több alkalommal előre jelezték, vagy épp meghatározták az új trendeket. Éppen ezért, örömmel kötünk újabb együttműködést az LG-vel, hogy közösen hozzuk létre a mobilkommunikációs iparág legújabb remekművét.” - nyilatkozta Patrizio Bertelli, a PRADA elnök-vezérigazgatója.

„Együttműködésünk a PRADA-val páratlan a telefongyártó és divatvállalatok között, egyedülálló mind időtartamát, mind sikerét tekintve.” – mondta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „Két sikeres PRADA Phone by LG modell megjelenése után nagy várakozással nézünk a következő közös munka elé. Örülünk, hogy egy kivételesen kifinomult formatervezésű, prémium kategóriás készülékkel bővíthetjük kínálatunkat.”

A PRADA Phone by LG 1.0 úttörőként kapcsolta össze a divatházak és a mobiltelefon ipar világát. A közös készülékből világszerte egy milliónál is többet adtak el belőle. A divatvilág történetében kivívott helyét jól bizonyítja, hogy a PRADA Phone by LG 1.0 állandó részét képezi a New York Városi Modernművészeti Múzeum (MoMA) és a shanghai-i Kortársművészeti Múzeum (MOCA) gyűjteményének.   

A PRADA Phone by LG modellek mindegyike valamilyen új technológiát tett elérhetővé a felhasználók számára. A PRADA Phone by LG 1.0 volt a világ első érintőképernyős mobiltelefonja, míg a 2.0-s modell az egyedi és innovatív karóra-összeköttetés technológiájával alkotott maradandót. Ez utóbbi egy sokkal egyszerűbb módját tette lehetővé a hívószámkijelzésnek, SMS küldésnek, hívásnapló, híváselutasítás és kétirányú értesítés funkció használatának.

Kulcsszavak: LG, divat, mobiltelefon
Vissza