Készül a virágokba öltöztetett Galaxy S4 mini

Farkas Norman - 2013. október 16.

Már december elején felkerülhet az üzletek polcaira a Galaxy S4 mini La Fleur kiadása, melyet virágmotívumokkal díszített burkolata tesz érdekessé.

A SamMobile forrásai szerint december elején landolhat a piacon a Galaxy S4 mini virágmintás La Fleur kiadása. A készülék karácsony előtti érkezése nem lehet véletlen, hiszen ekkor különös hangsúlyt fektetünk az ajándékozásra. A dél-koreai gyártó biztosan nagy sikert remél az S4 mini speciális verziójától, hiszen a korábbi La Fleur mobilok (Galaxy S III, S III mini, Ace 2 és S DuoS La Fleur) is igen népszerűek voltak a felhasználók – főként a hölgyek – körében.

Az első körben piros, később pedig egyéb színekben is megjelenő mobil tudását tekintve nem tér el a sima S4 minitől, azaz 4,3 colos qHD Super AMOLED kijelzőt, kétmagos, 1,7GHz-es Snapdragon 400 processzort, 1,5GB RAM-ot, 8GB belső tárhelyet, 1900mAh kapacitású akkumulátort, valamint 1,9 megapixeles fő, illetve 8 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamerát tudhat magáénak. A telefon fedélzetén pedig az Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot.

 


 

[Forrás: Unwired View]

Vissza