Hamarosan érkezhet a Lumia 525

Czipperer Dia - 2013. november 4.

Bár a Nokia Worldön nem mutatkozott be a korábban a várt Lumia 525-ös modell, akkor ez megbocsájtható volt, hiszen helyette három másik Lumia készüléket is megismerhettünk. Azonban úgy tűnik, az 525-ös, más néven "Glee" sincs már olyan messze.

Lecsengett a Nokia World, elmaradt a zenecentrikus várt 525-ös bejelentése. Azóta nem hallottunk új információt a készülékről, egészen mostanáig. Pár nappal ezelőtt, az @evleaks csiripelte Twitter oldalán, hogy az 525 „Glee” három színben is kapható lesz: citromsárga, fehér és narancssárga árnyalatokban.

 

 

A közelmúltban sokakat megtévesztett egy kanadai verseny, ahol a díjazottak között ott szerepelt tévesen a Lumia 525-ös modell. Utóbb kiderült, hogy a díjat az 520-as készülék kapta.

Remélhetőleg az 525-ös készülék is elődjéhez hasonlóan az alsó kategória képviselője lesz, és már GDR3frissítéssel érkezik a piacra.

Egyelőre még nem tudni, a Nokia mikorra tervezi a készülék hivatalos bemutatóját, és arról sincsenek információk, mely régiókban lesz majd elérhető.

 

 

Forrás: Unwiredview.com

Vissza