HTC One M8 Eye – 13 megapixeles Duo kamerával?

Farkas Norman - 2014. szeptember 29.

A pletykák szerint októberben debütálhat a HTC One M8 utódja, melynek hátlapján két kisfelbontású UltraPixel kamera helyett 13 megapixeles fénylesők kaphatnak helyet. A One M8 Eye nevű jövevény így könnyen belophatja magát a mobilos fotózás megszállottjainak szívébe.

A friss mendemondák szerint a HTC máris kész előrukkolni a One M8 utódjával, ami változatlan, vagy hasonló dizájnnal és hardverrel érkezhet, viszont sokkal jobb képalkotási képességekkel rendelkezik az aktuális zászlóshajónál. A One M8 Eye néven emlegetett jövevény hátlapján ugyanis két UltraPixel kamera helyett két 13 megapixeles kamera csücsül majd. Mivel a One M8-ban megismert Duo kamera funkciók (pl. utólagos fókuszálás) állítólag az Eye esetében is rendelkezésünkre állnak, egy valódi kis multimédiás zsenit üdvözölhetünk a készülék személyében.

A One M8 Eye érkezésével valószínűleg örökre elbúcsúzhatunk a HTC UltraPixel technológiájától, ami ugyan jobb képek készítését teszi lehetővé gyenge fényviszonyok között, viszonylag alacsony felbontással dolgozik, s ez utóbbi sok felhasználót elriaszthatott már a tavalyi csúcsmodell (One M7) megvásárlásától is.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor kerülhet piacra a tajvani gyártó fotózásra kihegyezett üdvöskéje, de nem lenne meglepő, ha az október 8-án, New Yorkban megrendezésre kerülő sajtóeseményen, a HTC RECamerával együtt hullana le róla a lepel.

 

HTC One M8

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza