Jövőre új iPhone-od lehet a Vodafone-nál

Kütyü Magazin - 2014. október 28.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, október 31-étől a Vodafone-nál is kaphatók az új iPhone modellek. A készülékek október 24-től már előrendelhetőek a hivatalos weboldalon. A mobilszolgáltató azokra is gondolt, akik jövőre már új telefont szeretnének.

Ha valaki szeretné kedvező feltételekkel beszerezni az új iPhone 6 és 6 Plus modelleket, most könnyen megteheti, és akár egy év múlva új telefonra válthat.

Aki Red Basic X, illetve a Red Plus X tarifacsomaggal vásárolja meg új iPhone 6, vagy iPhone 6 Plus készülékét a Vodafone Online Shopjában két éves hűségnyilatkozattal, annak 12 hónap elteltével lehetősége nyílik készülékét egy új modellre cserélnie. Az új mobiltelefon készülékért az átvételkor fizetendő egyszeri díj a választott készülék típusától függően változhat. 

A termékcseréhez mindössze az idén a Vodafone-tól vásárolt, működőképes, sérülésmentes állapotban lévő iPhone 6, vagy iPhone 6 Plus készüléknek csomagolással és tartozékokkal együtt történő személyes leadása és újabb két éves szerződés aláírása szükséges azonos, vagy magasabb havidíjú tarifacsomaggal.

Az akció előnye, hogy abban az esetben, ha a Vodafone kínálatában az adott időpontban nem áll rendelkezésre iPhone 6, illetve iPhone 6 Plus mobiltelefon készüléknél újabb iPhone modell, úgy a promóció más, a Vodafone által megjelölt csúcskategóriás készülékre is érvényes.

 

Vissza