Tarolnak az új iPhone-ok Kínában

Czipperer Dia - 2014. október 14.

Néhány nap múlva debütálnak az új iPhone-ok Kínában, ám már most több mint 20 millió előrendelést adtak le a készülékekre az országban.

Egyre több országban kaphatók már az Apple új telefonjai, az iPhone 6 és 6 Plus modell. Hazánkban október végén debütálnak a mobilok, ám több szolgáltatónál már korábban előrendelhetők lesznek.

Ez a helyzet Kínában is, ahol hivatalosan október 17-én érkeznek az új modellek, ám már október 10-e óta lehet leadni előrendeléseket rájuk. Úgy tűnik, siker kíséri majd az új mobilok útját, ugyanis néhány nap alatt már több mint 20 millió rendelést adtak le az országban.

Az ázsiai országokban főleg a nagykijelzős mobilok hódítanak, így nem meglepő módon, a nagyobb, 5,5 hüvelykes iPhone 6 Plus iránt mutatkozik nagyobb kereslet.

Október 17-án Kína mellett Indiában is elérhetők lesznek az új telefonok, majd október 23-án debütálnak Izraelben a mobilok. Egy nappal később pedig egyebek mellett a szomszédos Lengyelországba és Csehországba is megérkeznek a készülékek.

Szeptember végén bővült az iPhone 6-os szériát forgalmazó országok száma, csupán néhány héttel azután, hogy a telefonok bemutatkoztak a nagyközönségek. Az iPhone 6 tulajdonosok tábora pedig még tovább gyarapodhat, ugyanis október végéig bezárólag további 36 ország csatlakozik a sorba, év végére pedig összesen 115 országban lesznek kaphatók.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza