Három változatban előrendelhető az ASUS Zenfone 2

Farkas Norman - 2015. február 19.

A rajongók máris lefoglalhatják leendő Zenfone 2 mobiljukat, akár a készülék kompaktabb, 5 hüvelykes kiadására, akár az 5,5 colos Full HD kijelzővel és 4GB RAM-mal megáldott csúcsverzióra áhítoznak. Egy harmadik modell is készül az újdonságból, mely tudás és ár frontján egyaránt átmenetet képez testvérei között.

Az ASUS nagyot villantott idén januárban a CES-en a Zenfone 2 mobillal, aminek képében egy erős, minden földi jóval felszerelt készüléket ismerhetett meg a nagyközönség, mely ráadásul jól is néz ki. Már a leleplezéskor sejteni lehetett, hogy több változatban kerül piacra a masina, most pedig elindult az előrendelés időszaka, s kiderült, hogy három különböző Zenfone 2 modell közül lehet választani.

A legolcsóbb, 199 dollárba kerülő kiadás némileg kisebb társainál, 5 hüvelykes, 1280 x 720 képpont megjelenítésére képes (HD) érintőkijelzőt és 2GB RAM-ot tudhat magáénak. Nála ár, méret és képességek terén egyaránt feljebb áll egy szinttel az 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel (Full HD) felbontású megjelenítővel ellátott változat, melyben ugyancsak 2GB RAM teljesít szolgálatot. Ez a verzió 299 dollárt kóstál.

A legerősebb Zenfone 2 modellért 439 dollárt kell kicsengetni, s ezért az összegért az 5,5 colos Full HD kijelző mellé már 4GB RAM-ot kapunk.

Nyilván ez utóbbi kiadás képes a legjobban kiaknázni a hardverében rejlő lehetőségeket, de az ASUS nem variált túl sokat, s mindegyik modellbe 64 bites Intel Atom Z3580 processzort és 13 megapixeles hátlapi kamerát pakolt, a fedélzetükre pedig az Android 5.0 Lollipop rendszert telepítette fel.

 

 

 

[Forrás: PhoneArena]

Vissza