6 hüvelykes phabletet mutatott be a Micromax Indiában

Czipperer Dia - 2015. május 27.

Megérkezett a Mikromax legújabb mobilja, a phablet kategóriában versenyző Canvas Doodle 4. A 6 hüvelykes készülék Indiában debütált.

Tavaly mutatta be az indiai gyártó, a Micromax 6 hüvelykes phabletjét, a Canvas Doodle 3-at. Az eszköz utódja, a Doodle 4 ugyanakkora képernyőmérettel, ám nagyobb felbontással érkezik.

Egy mumbaii megbízható mobilforgalmazó szerint a készülék HD kijelzővel (720p) rendelkezik, azonban az eBay oldalán egy qHD (540x960p) megjelenítős modellről szólnak a hírek.

A telefon további specifikációit illetően nem lehet okunk panaszra, ha az árral is összevetjük a mobilt. A telefon 156 dollárba (143 euró) kerül majd forgalomba, azonban az eBayen már 143 dollárért (132 euró) is meg lehet vásárolni.

A készülék 8 megapixeles fő- és 2 megapixeles előlapi kamerát kapott, 1 gigabájt RAM-mal, valamint 8 gigabájt tárhellyel látták el, amely microSD kártyával tovább bővíthető. A telefon meghajtásáról pedig egy 1,3 GHz órajelű, négymagos MediaTek MT6582M processzor gondoskodik.

Szintén javára írható a 3000 mAh-es akkumulátor, valamint a legfrissebb Lollipop operációs rendszer. A Doodle 4 továbbá 4G támogatással, WiFi, Bluetooth kapcsolattal és GPS funkcióval is rendelkezik.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza