A Lexmark bemutatja a kis- és középvállalkozások számára tervezett új termékcsaládját

Kütyü Magazin - 2017. július 4.

A képalkotás terén világelső Lexmark International bejelentette KKV-knak szánt új termékcsaládja bevezetését. Ezek a nagyteljesítményű és kedvező árú modellek teljes lelki nyugalmat garantálnak hosszú jótállási idejük révén és azáltal, hogy tökéletesen a KKV-k igényeire szabták őket. 

A Lexmark KKV-k számára készült terméksora 23 lézernyomtatóból áll, a belépő szintű monokróm és színes nyomtatóktól egészen a munkacsoportoknak szánt, valamint a multifunkciós lézernyomtatókig. A terméksor célja az üzleti termelékenység fellendítése, mely érdekében csúcskategóriás funkciókat kínál igen versenyképes árakon. A lehetőségek között megtalálhatók különböző hálózatos és biztonsági funkciók, valamint olyan beépített jellemzők, mint például a kétoldalas, a vezeték nélküli és a mobil nyomtatás lehetősége.

A KKV-knak szánt új nyomtatókra négy év garancia és széles körű támogatás vonatkozik, így ezekkel a készülékekkel a felhasználók teljes nyugalmat élvezhetnek. A Lexmark ügyfelei ingyenes, 24 órás online segítségnyújtást és munkaidőben telefonos technikai támogatást vehetnek igénybe.

A Lexmark új terméksora a legmagasabb színvonalat nyújtó prémium technológiát kínálja. A Lexmark ágazatvezető nyomtatási megoldásaira és több mint 25 éves szakértelmére épülő új, KKV-knak szánt termékcsalád Magyarországon és az EMEA régióban a prémium technológiai forgalmazók szakosodott hálózatán keresztül érhető el.  

„Legújabb nyomtatócsaládunk a kis- és középvállalkozásokat segíti az üzleti nagyvilágban. A legújabb terméksor kiválóan alkalmas olyan kis- és középvállalkozások számára, amelyek kompakt, mégis nagy hatásfokú nyomtatót keresnek. A Lexmark KKV-k iránti elkötelezettségét hangsúlyozó új nyomtatók egyszerű és minőségi nyomtatást tesznek lehetővé."

Vissza