Szűrés

A(z) kkv kulcsszót tartalmazó cikkek

NFC-képes nyomtatók KKV-knak a Samsungtól

2014. március 19. -

A Samsung bemutatta új NFC-képes nyomtatóit: az Xpress C1860-as sorozatú színes lézernyomtatókat és az Xpress M2885-ös sorozatú mono-lézer nyomtatókat. Ezeket olyan irodák, KKV-k számára tervezték, amelyek sokat nyomtatnak, és ahol számos más informatikai eszközzel kell biztosítani a kompatibilitást. Mindkét sorozat támogatja a Samsung Cloud Printet, amely már idén kapható lesz az USA-ban és Európában.

Kulcsszavak: NFC, nyomtató, Samsung, kkv
Tovább

Nagy fába vágta fejszéjét az Epson – Vajon sikerrel jár?

2014. március 18. -

Az gyártó friss felmérése szerint a kkv-k nyomtatási szokásait meghatározó egyik legfontosabb szempont a költséghatékony működés, de meglepő módon a legtöbb válaszadó nincs tisztában nyomtatási költségeivel. A piac sajátosságai által teremtett előítéletek miatt sokan a lézernyomtatókat preferálják annak ellenére, hogy már léteznek gazdaságosabb és egyben zöldebb megoldások is. Az Epson külső tartályos tintasugaras nyomtatói is ilyenek, ám sikerük érdekében a cégnek fel kell nyitnia a vásárlók szemét, ami hatalmas kihívás.

Tovább

Az iGO fejlesztője is csatlakozik a Bridge Budapesthez

2014. február 6. -

Az iGO Navigációs rendszert fejlesztő NNG csatlakozik a Bridge Budapesthez, hogy fejlessze és ösztönözze a magyar vállalati szférát. 

Kulcsszavak: NNG, iGO, Bridge Budapest, kkv
Tovább

Összetettebb működésű switchet dobott piacra a ZyXEL

2014. január 14. -

A ZyXEL elérhetővé tette legújabb GS1100-24E switchét, amely gigabites sebességet, megbízhatóságot és költséghatékony teljesítményt kínál, főleg KKV-k számára. Erre is érvényes a gyártó élethosszig tartó garanciája.

Tovább