Szűrés

A(z) kkv kulcsszót tartalmazó cikkek

Kkv-knak szánt nyomtatócsaládot jelentett be a Samsung

2015. július 13. -

A Samsung bemutatta új színes nyomtatóit, az Xpress C430-at és C480-at. A sorozat magában foglalja a C430/430W egyfunkciós színes nyomtatókat, a C480/480W nyomtatásra, másolásra és szkennelésre is alkalmas készülékeket és a C480FN/C480FW négy-az-egyben modelleket, amelyek faxként is használhatóak. 

Kulcsszavak: Samsung, kkv, nyomtató
Tovább

Új nagyformátumú ötszínes imagePROGRAF nyomtatókkal jelentkezik a Canon

2015. január 26. -

A Canon két új imagePROGRAF nyomtatót mutatott be, amelyek a hatékony, könnyen használható CAD- és reklámgrafikai megoldásokat igénylő nyomdaipari vállalatok és házinyomdák számára készültek.

Tovább

Újévi újdonságok az OKI-tól

2015. január 23. -

Az OKI Magyarország új készülékek bejelentésével, valamint ígéretes pénzügyi mutatókkal indította a 2015-ös évet. A portfólió új, gyors és környezetbarát működést ígérő fekete-fehér nyomtatókkal, illetve multifunkciós berendezésekkel bővült, amelyek mérettől függetlenül bármely vállalat elvárásainak megfelelnek.

Tovább

A Canon új irodai lapolvasója felforgathatja a piacot

2014. szeptember 19. -

A Canon Europe a múlt héten kezdte meg az új, gyors és sokoldalú imageFORMULA DR-F120 lapolvasó forgalmazását. A kompakt eszköz segítségével az irodák hatékonyabban digitalizálhatják, tárolhatják és kezelhetik a dokumentumaikat. Az újdonság az automatikus dokumentumadagolóval (ADF-egységgel) és síkágyas lapolvasóval rugalmasabban használható az olyan irodákban, ahol sokféle üzleti dokumentum digitalizálását végzik egyetlen eszközzel.  

Tovább