Szűrés

A(z) kkv kulcsszót tartalmazó cikkek

SureLab D700 fotólabor – fotós vállalkozásoknak

2014. július 4. -

Az Epson első hatszínes, kompakt fotólaborját fotósboltok, rendezvényfotósok, minilaborok, másolószalonok, illetve olyan vállalkozások számára tervezték, amelyeknek fontos, hogy jó minőségű fényképeket, panorámaképeket, üdvözlőlapokat tudjanak nyomtatni a nyomathordozók széles választékára a megrendelők igényeihez igazodva, a kívánt formátumban.

Tovább

Új ZyXEL tűzfalak applikáció kontrollal

2014. június 18. -

Piacra dobta USG átjárói teljes körűen frissített változatait a tajvani ZyXEL. A gyártó új termékei többek között a gigabit teljesítmény mellett magas szintű védelemmel és intelligens applikáció kontrollal segítik elő a kis-és középvállalkozások zavartalan működését.

Kulcsszavak: megoldás, kkv, tűzfal, ZyXEL
Tovább

Itt az Epson első, A3+-os, külső tintatartályos nyomtatócsaládja

2014. június 2. -

Az Epson két új A3+-os készülékkel bővítette külső tintatartályos nyomtatócsaládját. Az L1300 egy négyszínes A3+-os tintasugaras nyomtató, amely akár 1 Ft-os lapköltséget és problémamentes nyomtatást tud biztosítani az irodai felhasználóknak. Az L1800-as nyomtató hatszínű tintatartállyal szintén ultra alacsony költségű nyomtatást kínál laborminőségű nyomatok mellett a fotósok, reklámügynökségek számára.

Tovább

NFC-képes nyomtatók KKV-knak a Samsungtól

2014. március 19. -

A Samsung bemutatta új NFC-képes nyomtatóit: az Xpress C1860-as sorozatú színes lézernyomtatókat és az Xpress M2885-ös sorozatú mono-lézer nyomtatókat. Ezeket olyan irodák, KKV-k számára tervezték, amelyek sokat nyomtatnak, és ahol számos más informatikai eszközzel kell biztosítani a kompatibilitást. Mindkét sorozat támogatja a Samsung Cloud Printet, amely már idén kapható lesz az USA-ban és Európában.

Kulcsszavak: NFC, nyomtató, Samsung, kkv
Tovább