Szűrés

A(z) kkv kulcsszót tartalmazó cikkek

Gyorsabb NFC-képes nyomtatókkal rukkolt elő a Samsung

2014. augusztus 29. -

A Samsung bemutatta legújabb NFC-képes, színes lézernyomtatóit, melyeket kifejezetten a kis- és középvállalkozások részére fejlesztettek ki.

Tovább

Megérkeztek az OKI legújabb, nagy kapacitású multifunkciós készülékei

2014. augusztus 8. -

Már Magyarországon is elérhetők az OKI legújabb, színes A3-as termékcsaládjának tagjai, az ES9455, az ES9465 és az ES9475 multifunkciós készülékek. A sorozat olyan oktatási intézmények, vállalatok és szervezetek számára készült, ahol nap mint nap jelentős mennyiségű nyomtatási, másolási és szkennelési feladatot végeznek. 

 

Tovább

SureLab D700 fotólabor – fotós vállalkozásoknak

2014. július 4. -

Az Epson első hatszínes, kompakt fotólaborját fotósboltok, rendezvényfotósok, minilaborok, másolószalonok, illetve olyan vállalkozások számára tervezték, amelyeknek fontos, hogy jó minőségű fényképeket, panorámaképeket, üdvözlőlapokat tudjanak nyomtatni a nyomathordozók széles választékára a megrendelők igényeihez igazodva, a kívánt formátumban.

Tovább

Új ZyXEL tűzfalak applikáció kontrollal

2014. június 18. -

Piacra dobta USG átjárói teljes körűen frissített változatait a tajvani ZyXEL. A gyártó új termékei többek között a gigabit teljesítmény mellett magas szintű védelemmel és intelligens applikáció kontrollal segítik elő a kis-és középvállalkozások zavartalan működését.

Kulcsszavak: megoldás, kkv, tűzfal, ZyXEL
Tovább