Oreo Go-val hasít az Alcatel legújabb, alacsony árkategóriás, családi tablete

Kütyü Magazin - 2018. szeptember 5.

Októbertől elérhető az Alcatel pehelykönnyű, kompakt, család-barát készüléke, amely a Google legújabb, Oreo (Go edition) kevesebb erőforrást igénylő, ellenben villámgyors és könnyen kezelhető operációs rendszerével fut.

Manapság, a fejlődésnek ebben a rohanó időszakában, egyre nagyobb a kereslet az olyan megbízható, egyszerűen kezelhető, gyors és akár billentyűzettel is gond nélkül párosítható tabletek iránt, amelyek a család minden tagját képesek egyaránt kiszolgálni, mégsem kerülnek több havi megtakarításunkba. Ezen igényeknek eleget téve dobta piacra a TCL Communications az Alcatel 3T 8-as készülékét, amely egy verhetetlenül alacsony áron futó, az elvárásokat mégis maximálisan kielégítő 4G LTE képes okos-eszköz. 

Az Alcatel 3T 8, egyike azoknak az elsők között debütáló tableteknek, amelyek a Google legújabb fejlesztésében kiadott Android Oreo (Go Edition) operációs rendszerrel rendelkeznek. Ez a platform kifejezetten azokra a felhasználókra lett szabva, akik egy lendületes, biztonságos és hatékony Android készüléket keresnek megfizethető áron. Mindemellett a Google, ehhez mérten a legfontosabb és leggyakrabban használt applikációkat is alapvetően a rendszerhez optimalizálva biztosítja a készülékeken, valamint a Play Store-ban.

A tabletet egy bivalyerős 4080 mAh-es akkumulátor hajtja, amely az alacsony fogyasztású szoftvernek köszönhetően gördülékeny használatot biztosít egész napos böngészés, zenehallgatás vagy játék mellett is. A család legkisebb tagjainak védelme érdekében, a Family Care funkció nyújt lehetőséget a szülőknek arra, hogy egyes applikációk használatát teljesen, vagy időkorláthoz kötötten engedélyezzék a Kids Mode bekapcsolásával. 

A 8 inches készülék design tekintetében sem marad el a prémium kategóriától. Kétféle, matt felületű, Metalic Black és Suede Blue névre hallgató színben lesz elérhető a maga 279 grammjával és 8,2 mm-es vastagságával, ami igazán kényelmes és biztonságos fogást, hordozhatóságot biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

Ideális választás lehet mindazok számára, akiknek fontos az üzemidő, a kényelem, a megbízhatóság és nem utolsó sorban az ár. 

További információ: https://eu.alcatelmobile.com/hu/

Vissza