Új laptopok a Microsoft nagyvállalati ügyfeleinek

Kütyü Magazin - 2019. március 12.

A Microsoft mai bejelentése szerint, a cég a jövőben új, munkavégzésre és tanulásra egyaránt használható eszközöket kínál nagyvállalati ügyfelei számára.

A prémium kategóriás eszközök iránt megnövekedett keresletre válaszul, a Microsoft tovább bővíti termékportfólióját, így a nemzetközinagyvállalatok a világ még több országában láthatják el a leányvállalataiknál és regionális irodáikban dolgozó munkatársaikat Surface eszközökkel.

A Microsoft felhatalmazta nagyvállalati partnereit, hogy 2019. május 1-től kezdjék meg a Surface Pro 6 for Business és a Surface Laptop 2 for Business eszközök meghatározott konfigurációinak (Surface Pro 6 i5/8/256GB Platinum, Surface Laptop 2 i5/8/256GB Platinum) értékesítését további 11 európai piacon, köztük Magyarországon is (további piacok: Bulgária, Horvátország, Csehország, Észtország, Görögország, Lettország, Litvánia, Románia, Szlovénia és Szlovákia).

Az új eszközök nemzetközi angol billentyűzetkiosztással (a Surface Pro Type Cover-t külön lehet megvásárolni), valamint az adott ország nyelve szerinti előtelepített operációs rendszerrel érkeznek.

Vissza