Áttörő megoldásokkal jelentkezik a HP

Kütyü Magazin - 2019. április 11.

A vállalat legnagyobb globális partnereseményén, a HP Reinvent Fórumon mutatta be legújabb irodai nyomtatási megoldásait, melyek gördülékenyen integrálhatók a modern munkahelyen. 

“A jövőben is olyan termékeket és megoldásokat kínálunk majd partnereink számára, amelyek innovatívak és iránymutatóak – függetlenül attól, mióta és milyen módon működnek együtt a HP-vel – mondta el Tuan Tran, az irodai nyomtatási megoldások üzletág vezetője. - Portfoliónk okosmegoldásokkal és -szolgáltatásokkal, magas fokú védelemmel és az iparágban elsőként nyomtató és többfunkciós nyomtató kínálattal hozza el felhasználóink számára mindazt, amire a munkafolyamatok során szükségük lehet most és a jövőben.”

Okosmegoldások és -szolgáltatások

A HP felhasználói élményt továbbfejlesztő megoldásokat és szolgáltatásokat hoz el megújuló portfóliójával.  

  • JetAdvantage Apps: Eszköztár, amellyel könnyedén hozhatunk létre és irányíthatunk felhőalapú dokumentumkezelési folyamatokat. A JetAdvantage Apps lehetővé teszi a HP viszonteladói számára, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsanak a multifunkciós nyomtatók felhasználói számára, akik így pénzt és időt takaríthatnak meg azzal, hogy a papíralapú adatokat is olyan egyszerűen kezelhetik, mint a digitális információkat. 2019 nyarára a HP 35 új alkalmazással és 200 fejlesztői partnerrel kínál minden eddiginél szélesebb körű lehetőségeket a munkafolyamatok integrálására.     
  • Smart Devices Services (SDS): A felhőalapú HP SDS technológia drámaian csökkenti a javítás költségeit, maximalizálja az üzemidőt, és kivételes szerviz szolgáltatást nyújt eszközök millióira világszerte. Az SDS megoldásokat alkalmazó partnerek mintegy 15 százalékos szervizköltség-csökkenést regisztráltak. Az SDS technológia távolról is megoldást kínál bizonyos problémákra, illetve segítségével 5-10 százalékkal nő az esély, hogy a szakemberek az első kiszállás alkalmával megoldást találjanak az adott hibára, ennek köszönhetően gyakran már 95 százalákos esélyű az első kiszállás során történő hibaelhárítás. Az SDS szolgáltatás emellett képes előre jelezni a kulcsjelentőségű meghibásodásokat, így az elhárítás már a probléma megjelenése előtt elvégezhető, így a felhasználó számára nincs üzemen kívüli idő. 

Vezető a biztonságos nyomtatásban 

A HP új tanulmánya kimutatta, hogy bár a megkérdezett felhasználók 83 százaléka biztonságosan használja PC-jét és 55 százaléka a mobiltelefonját is, mindössze 41 százalék él a hálózatvédelmi, hozzáférést korlátozó, adatvédelmi vagy végpontbiztonsági funkciókkal a nyomtatóján. Ezzel párhuzamosan egyre több ajánlatkérésben és ajánlattételi felhívásban növelik a nyomtatókkal kapcsolatos biztonsági követelményeket. Ezen a területen a HP piacvezetőként különleges biztonsági megoldásokat és egyedi szolgáltatásokat kínál partnerei számára. A HP az egyetlen nyomtatóipari vállalat, amely megfelel az NIST kiberbiztonsági követelményeinek, saját hibavadász Bug Bounty programot indított, emellett pedig beépített beérkező- és kimenő üzenet-figyelő rendszerrel rendelkezik a malware programok ellen, önhelyreállító kapacitással.

  • A HP az egyetlen nyomtatógyártó, amelynek firmware és szoftver csomagja SD-PAC hitelesítést kapott, köszönhetően a kiterjedt és biztonságos fejlesztési ciklus gyakorlatoknak, melyek a tervezési, a fejlesztési és a tesztelési folyamatokat is jellemzik. A hitelesítés kiterjed a HP FutureSmart firmware-re, a HP JetAdvantage Security Managerre, a HP Access Controlra, a HP JetAdvantage SecurePrint megoldásra és a HP JetAdvantage Insights funkciókra. 
  • A HP továbbra is elkötelezett a partnerközpontú biztonsági képzések, minősítések és értékesítési eszközök iránt, így a vállalat most kibővíti értékesítési eszköztárát a vásárlói végpontokhoz való hozzáférés, az ajánlatadás és a bevétel-generáló biztonsági megoldásépítés könnyítése érdekében. A HP eddig több mint 700 partnere számára tartott biztonsági képzést. Hitelesítse most végpontja biztonságát és kérjen hozzáférést a biztonsági ellenőrző eszközökhöz!  

Még erősebb multifunkciós nyomtató-portfólió

A HP bemutatja az iparág legerősebb multifunkciós nyomtató portfólióját, mellyel minimálisra csökkenthető az üzemeltetésre és a produktivitás növelésére fordított idő.

A megújult A4 portfólió tovább bővíti a HP kínálatát

  • A továbbfejlesztett 400-as széria a kategória legjobb biztonsági tulajdonságaival, új SOL firmware megoldással és az eddigi legkisebb ökológiai lábnyommal érkezik, 18-22 százalékkal energiatakarékosabb új tonerrel.
  • Az 500-as széria 30 százalékkal jobban teljesít az energiahatékonyság terén. 
  • A 600-as széria az iparágban elsőként megjelenő olyan újításokat tartalmaz, amelyekkel a HP partnerei növelhetik szolgáltatásaik profittermelését:
         – Cartridge Access Control – a festékpatronok Lezárása, amely biztosítja, hogy minden tinta felhasználásra kerüljön, mielőtt a patront kicserélik.
         – A Predictive Sensors és a Cartridge Access Control együttes használatával a javítási költségek 12 százaléka megtakarítható a partnerek számára
         – Rögzített tálcakialakítás, amely 25 százalékkal segít csökkenteni a partnerek első számú problémáját, a papír elakadását.
  • Az új HP EcoSmart LaserJet a HP környezettudatos nyomtatóportfóliójának legújabb tagja. Elődjénél több, mint 29 százalékkal jobb energiahatékonyságú eszköz, és így a világ leghatékonyabb és legalacsonyabb energiafogyasztású LaserJet nyomtatója. A HP EcoSmart fekete tonere – alacsonyabb olvadási hőmérséklet és a kisebb energiafogyasztással – a 400-as és 500-as monokróm LaserJet szériához érkezik. 

Frissített és kibővített LaserJet A3 portfólió

  • A LaserJet 700-as és 800-as szériák KKV ügyfelek számára tervezett új modellekkel bővültek, melyek az iparág legbiztonságosabb nyomtatási lehetőségeit nyújtják, hogy megvédjék az ügyfelek eszközeit, adatait és dokumentumait.
  • Az új LaserJet A3 nyomtatók – a vállalati és a szerződéses megoldásokat (M751 és E75245) is beleértve – az első A3 LaserJet egyfunkciós nyomtatók az energiatakarékos JetIntelligence tonertechnológiával.
  • Továbbfejlesztett firmware-funkciók egészítik ki az egyre növekvő hardverportfóliót, és nyitnak a másolópiac felé, egyedi felhasználói kvótákkal, fejlett másolási funkciókkal, és a konfiguráció klónozásra is minden eddiginél nagyobb hangsúly kerül, hogy a flottatelepítési folyamatok a lehető legegyszerűbbek legyenek.

Elérhetőség

Az új HP A4 EcoSmart LaserJet 500-as és 600-as sorozatok, valamint a bővülő A3 LaserJet 700-as és 800-as nyomtatócsaládok 2019. május 1-től érhetők el a HP-nál és a HP viszonteladóinál. 

A HP Reinvigorated A4 400-as széria 2019. június 1-től érhető el az EMEA régióban. 

 

Fenntartható nyomtatási megoldások a HP-től

A HP felvázolta elképzelését a fenntartható nyomtatás jövőjéről. A gyártó elkötelezett, hogy minden HP eszközzel kinyomtatott oldallal - beleértve a kereskedelmi célra használt készülékeket is - az erdő-barát jövőt, a széndioxid-semlegességet és károshatás csökkentő eszközöket támogassa. A 2016-os év mérföldkőnek számít a HP életében: saját gyártású papírjaihoz semmilyen mértékben nem kapcsolódik erdőirtási tevékenység, és a cél a tervezettnél csaknem két évvel hamarabb valósult meg. Ezen felül a vállalat 2020-ra kitűzött célja is megvalósulóban van arra vonatkozóan, hogy a papíralapú csomagolás is erdőirtás nélkül valósulhasson meg. 

Vissza