Fullon pörög a Kingston új KC600 SSD-je

Kütyü Magazin - 2019. október 22.

Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta az asztali PC és notebook-feladatokhoz tervezett, 2,5″-os KC600 SSD-t, amely teljes kapacitás-kihasználtsággal növeli a számítógépek teljesítményét. A KC600 meghajtót gyors reagálásra optimalizálták, rendkívüli indulási, betöltési és átviteli sebességgel. Komplett biztonsági csomaggal, azon belül 256 bites AES-XTS hardveralapú titkosítással, TCG Opal 2.0 és eDrive megoldásokkal védi a felhasználói adatokat. 

Az akár 2 TB* kapacitású SSD a legújabb 3D TLC NAND technológiát használja, és 550/520 MB/s** írási, illetve olvasási sebességet biztosít, továbbá visszamenőlegesen kompatibilis a SATA Rev 3.0 csatolófelülettel. 

 

A KC600 jelenleg 256 GB-os és 512 GB-os kapacitással érhető el, de a Kingston hamarosan bevezeti az 1024 GB-os és a 2048 GB-os változatokat is. Magyarországon az ipon.hu kínálatában lehet megvásárolni a terméket különálló SSD-ként vagy bundle kit csomagban, amely az összes szükséges elemet tartalmazza az egyszerű PC- és notebook-bővítéshez. A termékhez öt év korlátozott garancia*** és ingyenes műszaki támogatás jár.

____________

* A flash-tárolóegységen megadott kapacitás egy része formázásra és egyéb funkciókra szolgál, így nem használható adattárolásra. Ezért a tároló tényleges rendelkezésre álló kapacitása kisebb a terméken megadottnál. További információ: http://media.kingston.com/pdfs/MKF_283.1_Flash_Memory_Guide_US.pdf

** „Gyári állapotban” mérve, PCIe 3.0 alaplap használatával. A sebesség a számítógép hardverétől, szoftverétől és terhelésétől függően változhat. Az IOMETER szerinti véletlenszerű 4K olvasás/írás 8 GB-os partíción alapul.

*** A korlátozott jótállás alapja 5 év, vagy a Kingston SSD Manager programjában található SSD „Fennmaradó élettartam” mutatója (https://www.kingston.com/en/support/technical/ssdmanager). Az új, nem használt SSD-k a nulla (0) elhasználtsági százalék jelzőértéket jelenítik meg, a jótállási korlátot elérő termékek pedig a száz (100) elhasználtsági százalék jelzőértéket vagy annál magasabbat. További információ: https://www.kingston.com/en/wa

Vissza