Szűrés

A(z) SSD kulcsszót tartalmazó cikkek

Hatmillió eladott Marvell-vezérlős SSD két év alatt

2017. augusztus 9. -

A Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy a Kingston és a HyperX terméksorozatokból több mint hatmillió Marvell-vezérlős SDD-egységet adott el eddig világszerte. Ezt az eredményt alig több mint két év alatt érte el a vállalat, hiszen 2015 februárjában jelent meg a HyperX Predator PCIe SSD, amely a márka első Marvell-vezérlős SSD-meghajtója volt. 

Kulcsszavak: vezérlő, SSD, Kingston
Tovább

A Kingston KC1000 NVMe PCIe SSD lépést tart a legnagyobb adatigényű alkalmazásokkal is

2017. május 25. -

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette a KC1000 NVMe PCIe SSD megjelenését. 

Kulcsszavak: SSD, meghajtó, Kingston
Tovább

A Kingston Digital a világ második legnagyobb SSD-szállítójává nőtte ki magát

2017. március 22. -

A Kingston Technology Company, Inc., a világ vezető független memóriagyártójának flash memóriákra specializálódott leányvállalata, a Kingston Digital, Inc. bejelentette, hogy 2016-ban 16 százalékos részesedést ért el az SSD-meghajtók globális piacán, amivel a Kingston Digital a világ második legnagyobb SSD-szállítójává nőtte ki magát. 

Kulcsszavak: SSD, Kingston
Tovább

Kingston DC400: adatközpontokra szabott SSD

2016. szeptember 6. -

A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a Data Center 400 (DC400) SSD-t, a legújabb nagyvállalati  mozgóalkatrész nélküli meghajtót. 

Tovább