Az új BenQ projektorok álomszép Full HD minőséget nyújtanak

Kütyü Magazin - 2023. augusztus 12.

A BenQ, a digitális életmód-eszközök nemzetközileg elismert innovátora bemutatta a hordozható projektorok új sorozatát, amely új szintre emeli az otthoni szórakozást a Full HD 1080p mennyezeti vetítéssel, és a beépített Android TV-vel és Netflixszel.

 

 

„A vadonatúj GV31 újfajta mozgásra hangolja az embert” – mondta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „Az egyedülálló, mennyezetre való vetítési képesség, a tanúsított Android TV, és az igazi rajongói szintű audiovizuális teljesítmény ötvözésével az új BenQ projektorok forradalmasítják azt, ahogy az emberek otthon a kedvenc tartalmaikat élvezhetik.”

 

A DLP vetítési technológiában több évtizedes vezető szerepet betöltő BenQ mennyezetre is vetítő projektorai garantált audiovizuális minőséget biztosítanak a kritikusok által elismert CinematicColor szakértelemnek köszönhetően. Az új mennyezeti projektorok közül a GV31 modell Full HD 1080p felbontásúra frissült, és az elforgatható vetítési szögű kialakítással, az autofókusszal, valamint az automatikus függőleges trapézkorrekcióval lélegzetelállítóan magával ragadó panorámát hoz létre a helyiség mennyezetén vagy más felületeken, maximális kényelemmel.

 

A kortárs életstílus javításának ígéretét kitágítva minden, mennyezetre vetítő projektor gazdag integrált hangzást biztosít, a GV31 esetében ez akár 16 W-os, 270 fokos 2.1 csatornás hangzást jelent, megnövelt mélyhang-tartománnyal. Ezen felül, a GV31 vezeték nélküli hangszóróként is használható, akár 3 óra videolejátszásra, vagy 6 óra zenelejátszásra, egyetlen akkumulátor-töltéssel.

 

Lenyűgöző, életnagyságú látványt nyújtva a nézőknek, a határozott, tiszta kísérőhanggal, a mennyezeti projektorok minden térben olyan magával ragadó élményt biztosítanak, mint soha korábban. Akár kedvenc műsorokat, filmeket vagy szuper nagyméretű videojátékokat szeretne streamelni, a BenQ mennyezeti projektorok végnélküli élvezetet nyújtanak a teljes mértékben hiteles Android TV-vel, beleértve a Netflixet is, a tökéletesen integrált all-in-one szórakozáshoz bárhol és bármikor.

 

A korszerű USB-C csatlakozási lehetőség támogatja az adatátvitelt, a DisplayPort protokollt (DP Alt Mode), és a Power Delivery funkciót (PD bemenetek és kimenetek). Ezzel a porttal felszerelve a BenQ mennyezeti projektorok új lehetőségeket nyitnak az életminőség javításában. A tetszőlegesen megválasztott vetítési szögekkel és az Android TV-vel a mennyezeti projektorok a legkényelmesebb streaming élményt biztosítják a hálószoba mennyezetén, egy hangulatos sarokban, vagy bárhol a lakásban.

Kulcsszavak: projektor, Benq
Vissza