Szűrés

A(z) projektor kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Epson új üzleti projektorokat mutatott be

2017. március 14. -

Az Epson új üzleti projektorokat mutatott be, amelyekkel a felhasználók izgalmas prezentációkat tarthatnak akár az irodában, akár azon kívül. 

Tovább

Az Epson új, akár 100" méretű képet vetítő, univerzális tárgyalótermi projektort mutatott be

2017. március 6. -

Az Epson új interaktív projektora, az EB-1460Ui elősegíti a csapatmunkát és magas szintű üzleti integrációt biztosít a tárgyalótermekben, így hatékonyan támogatja a munkafolyamatokat. 

Kulcsszavak: projektor, Epson
Tovább

Új Epson projektorok üzleti és oktatási célokra

2017. február 21. -

Az Epson bemutatta üzleti és oktatási célú, fixtelepítésű projektorainak új sorozatát, amely kedvező áron kínál kiemelkedő fényerőt, tartós és megbízható működést. Az EB-5530U (WUXGA), az EB-5520W (WXGA) és az EB-5510 (XGA) modellek funkciók széles választékát kínálják a felhasználók számára.

Kulcsszavak: projektor, Epson
Tovább

Interaktív, csapatmunkára ösztönző oktatási megoldás az izgalmasabb tanulásért

2017. február 7. -

Az Epson legújabb, intuitív, ultrarövid vetítési távolságú, interaktív oktatási megoldásával, az EB-696Ui készülékkel az oktatók közös tanulásra ösztönözhetik a diákokat, kihasználhatják a széleskörű csatlakoztathatóság előnyeit és kiemelkedő eredményeket érhetnek el. Az opcionális vezeték nélküli csatlakoztatás, a speciális moderátor funkció, valamint a részletgazdag Full HD felbontású kép támogatják a tanítási-tanulási folyamatot.

Kulcsszavak: oktatás, projektor, Epson
Tovább