Érintős PC billentyűzet

Kondákor Barnabás - 2011. augusztus 8.

Zavar, ha pötyögsz a billentyűzeten és egyre hangosabbak lesznek a kikopott gombok? Van megoldás, csak az kérdéses, hogy az ára megéri-e ezt a csendet...


Éjjszaka, otthon, amikor már titokban folyik a szörfözés, vagy akár az irodában, ahol a boxok összeérnek, szinte mindenki tudna említeni egy helyzetet, mikor kényelmesebb lenne a hangzavar nélküli irogatás a billentyűzeten. Persze vannak, akik élvezik a hangot, hisz általuk visszajelzést kapnak.

A Minebea által tervezett Cool Leaf érintős billentyűzet segítségével teljesen zajmentesen vihetjük be az adatokat a számítógépbe (de ha úgy kívánjuk, persze bekapcsolhatjuk a pittyegést). USB-n keresztül csatlakoztatható, és egy kristálytiszta felületet nyújt, mely használaton kívül akár tükörként is funkciónálhat. Ahogy bekapcsolódik a gépünk, az eszköz felületén megjelennek a karakterek, melyek pár csepp kávénak is ellenállnak az irodában.

Ára miatt leginkább egy felsővezető asztalán tudnám elképzelni, mivel 471 dollárt kérnek az innovatív beviteli eszközért.

Vissza