Fény derült az LG új WP Mango mobiljára – LG Jil Sander

Farkas Norman - 2011. október 3.

Nem sok újítás fedezhető fel az LG nemrég kiszivárgott, Windows Phone 7 Mango alapú okostelefonjában.

A koreai gyártó már többször tanúsította, hogy örömét leli a híres tervezők nevével fémjelzett készülékek gyártásában (gondoljunk csak a Prada mobilokra). Az LG üdvöskéje ezúttal egy német tervező, Jil Sander nevét fogja hirdetni. Az LG Jil Sander alias E906 megjelenésében és tudásában is sokban hasonlít a gyártó első WP7 alapú okostelefonjára, az Optimus 7-re (E900).

Az elődmodellnél kissé kompaktabb és könnyebb készülék 3,8 hüvelykes, 480 x 800 pixel felbontású kapacitív érintőképernyővel és 720p videók rögzítésére alkalmas, 5 megapixeles kamerával rendelkezik. A telefon várható árát és részletes specifikációját egyelőre homály fedi, így azt sem tudjuk még, hogy milyen processzor dolgozik majd benne. Annyit sejthetünk az E900-hoz való hasonlóságból, hogy egy egymagos, cirka 1GHz órajelű egység teljesít majd szolgálatot az E906-ban is.

Elgondolkodtató, hogy miért rukkol elő a gyártó két, egymástól alig különböző eszközzel. Talán az Optimus 7 sikerét szeretné megismételni a Jil Sanderrel?

 

Vissza