Nagyköveteket keres a Nokia

Kütyü Magazin - 2012. február 29.

Nyereményjátékot hirdet a Nokia a Facebookon, melynek fődíja 3 db Nokia Lumia 800 Windows Phone-alapú okostelefon. A nyertesek három hónapra Nokia Lumia 800 Nagykövetekké válnak, így az ő feladatuk lesz, hogy okostelefonjuk segítségével heti egy blogbejegyzésben megosszák mindennapjaik egy-egy lenyűgöző pillanatát. A program végén a legnépszerűbb blogbejegyzések szerzője egy kétszemélyes finnországi utazást nyer.

A játékosok fekete, fukszia és ciánkék színű Nokia Lumia 800 telefonokért szállhatnak versenybe, ha feltöltenek egy videóval vagy fényképekkel illusztrált blogbejegyzést a lenyűgöző mindennapok és/vagy a hétköznapi csodák témájában. A Nokia a játékra olyan 18 éven felüliek jelentkezését várja, akik úgy érzik, három hónapon keresztül, a környezetükben fellelhető hétköznapi csodákat, ritka pillanatokat, érdekességeket szívesen megosztanák másokkal is.

A döntőbe jutott játékosokat zsűri választja ki, a nyerteseket pedig a regisztrációkor választott színnek megfelelő kategóriában a Facebook felhasználók szavazzák meg.

A kiválasztott három nyertes Nokia Lumia 800 okostelefont nyer, de számukra még nem ér véget a játék, hiszen a legnépszerűbb blogbejegyzéseket szerző Lumia 800 Nagykövetet a Nokia egy kétszemélyes finnországi utazással jutalmazza.

A Lumia 800 Nagykövet játékkal és a jelentkezéssel kapcsolatos további információ a Nokia hivatalos magyarországi Facebook oldalán, a Nokia HU[B]-on érhető el.

Vissza