Mango a középmezőnyben: Acer Allegro

Farkas Norman - 2011. október 28.

A gyártó hivatalosan is bemutatta legújabb, Windows Phone Mango rendszerű üdvöskéjét, mely felszereltségét tekintve a középkategóriába sorolható.

A 126 grammos és 116 x 59 x 13 milliméteres, korábban Acer W4 kódnéven ismertté vált Acer Allegro nem az egyedüli WP mobil a középkategóriában, hiszen a nemrég bemutatott, szélesebb szolgáltatáskínálattal és 329 eurós kezdőárral rendelkező Nokia 710 is ebben a szegmensben versenyez. Lássuk, milyen felszereltséget kapott az Acer modellje!

A 3,6 hüvelykes, 480 x 800 pixel (WVGA) felbontású érintőképernyővel szerelt Allegro egyaránt kapott WLAN (802.11b/g/n), Bluetooth (2.1) és GPS modulokat, valamint egy LED villanóval támogatott, 5 megapixeles kamerát. A csempés felületű operációs rendszer gördülékeny működéséről egy 1GHz órajelű Qualcomm MSM8255-ös processzor gondoskodik, adatainkat és médiatartalmainkat pedig 8GB kapacitású belső tárhelyre pakolhatjuk.

A készülék energiaellátását egy 1300mAh teljesítményű akkumulátor látja el, amely akár 6 óra beszélgetést képes biztosítani a szuszt. A Fast Charge funkciónak köszönhetően akár 2 és félszer gyorsabban tölthető fel az akku, mint más WP mobilok esetében.

Az Acer Allegro november közepén landol a piacon, fehér és sötétkék színekben lesz elérhető. A telefon várható ára 299 euró, azaz bruttó 110 00 forint körül alakul. Mi tagadás, a kütyü ára egy kicsit kilóg a középmezőnyből, de ne felejtsük el, hogy egy WP mobilról van szó.

 

[Forrás: Mon Windows Phone]

Vissza