Infók és képek a Sony Ericsson Xperia Arc HD-ről

Borostyán Blanka - 2011. december 13.

A Sony Ericsson Nozomi fedőnevű üdvöskéje végre éles, értékelhető képeken is felbukkant a sok-sok silány minőségű kémfotó után. A hab a tortán, hogy ezúttal nem csak a készülék külsejét ismerhettük meg, hanem hardveres felszereltségére is fény derült.

Csapjunk is a közepébe! A hamarosan csak japán gyártóként emlegethető Sony Ericsson egy Adreno 220 grafikus maggal kiegészített, kétmagos, 1,5GHz órajelű Qualcomm Scorpion processzort, 1GB RAM-ot, 4,3 hüvelykes, HD (720 x 1280) felbontású érintőképernyőt és LED villanóval segített, 1080p FullHD felvételek rögzítésére alkalmas, 12 megapixeles fő kamerát pakolt 2012-es csúcsmodelljébe, az Xperia Arc HD-ba. A microSIM foglalattal szerelt készülék fel lett vértezve HDMI kimenettel és előlapi kamerával is, belső memóriája pedig – változattól függően – 16, illetve 32GB lehet. Sajnos a kütyü nem kapott microSD kártyahelyet, így belső tárhelye nem bővíthető.

Az Android 2.3.5 Gingerbread rendszerrel érkező masina később Ice Cream Sandwichre frissíthető lesz, tehát nem kell aggódnunk, a „Nozomi” – egy darabig biztosan - naprakész mobil lesz.

A jövevény hivatalos bemutatójára a januári CES 2012 kiállításon kerül sor.

Vissza