Szűrés

A(z) CES kulcsszót tartalmazó cikkek

Ismét számos innovációs díjat ítéltek az LG-nek a CES bírái

2019. november 8. -

A 2020. évi CES alkalmából újra számos innovációs díjjal ismerte el az LG Electronics úttörő technológiai és formatervezési újításait az amerikai Szórakoztatóelektronikai Szövetség (Consumer Technology Association), így az LG OLED TV technológiája például ezúttal is kiérdemelte a legjobb innovációnak járó kitüntetést. Ezzel immár 8. egymást követő évben nyerik el az LG OLED televíziói, háztartási készülékei és zászlóshajó okostelefonjai a CES innovációs díjait.

Tovább

A dolgok internete a CES-en

2015. október 13. -

A jövő évi CES (Consumer Electronic Show) 0. napját Brian Krzanich, az Intel ügyveztője indítja majd. A CES 2016, a fogyasztói technológiában tevékenykedő vállalkozások nemzetközi találkozóhelye, január 6. és 9. között várja látogatóit Las Vegasban 

Kulcsszavak: CES, IoT, Intel, CES 2016
Tovább

Megkezdik hódító útjukat az első LG 4K OLED TV-k

2014. augusztus 25. -

Az LG a világon elsőként hozza forgalomba az év eleji CES-en bemutatott 4K felbontású OLED televízióit. Két modell is lapul a gyártó tarsolyában: egy 77, illetve egy 65 hüvelyk képátlójú készülék.

Kulcsszavak: LG, TV, OLED, 4K, CES, IFA
Tovább

Az LG megújult OLED TV kínálata a CES-en

2014. január 7. -

Az LG a 2014-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai kiállításon (CES), Las Vegasban mutatja be átfogó OLED TV-kínálatát. A cég standjára ellátogató érdeklődők a világ legnagyobb ívelt ULTRA HD OLED TV-je, valamint az LG 139 és 165 centiméteres OLED TV-modelljei mellett az elegáns GALLERY OLED TV-t és a környezetbarát, CURVED OLED TV-t is megtekinthetik.

Tovább