Újabb készülékek a Telenor kínálatában

Borostyán Blanka - 2011. december 15.

A Huawei MediaPad, a Sony Ericsson Xperia neo V és a BlackBerry 9900 Bold lettek a szolgáltató ünnepi kínálatbővítésének legújabb alanyai.

A kék propellerrel fémjelzett szolgáltató fáradhatatlanul bővíti kínálatát a karácsony beköszöntéig. Most egy androidos tablet és két okostelefon került a portfólióba.

Az Android Honeycob alapú Huawei MediaPad egy erőteljes, 1,2GHz órajelű Snapdragon processzorral ellátott, 7 hüvelykes kijelzővel szerelt táblagép, mely HDMI csatlakozóval és 5 megapixeles kamerával is kecsegtet. Ezért a gépért két éves Hipernet 7 előfizetéssel 74 990 forintért juthatunk hozzá, Hipernet 21 előfizetéssel 66 500 forintot, Hipernet 42 előfizetéssel pedig 59 990 forintot kóstál.

A csúcskészüléknek számító BlackBerry 9900 Bold teljes QWERTY gombsor + érintőképernyő kombójával az üzleti ügyfelek számára lehet vonzó mobiltelefon. A készülékért két éves XL kategóriás előfizetés esetén 69 990 forintot, kártyás csomagban pedig 174 990 forintot kell kicsengetnünk.

Az Android 2.3.4 rendszerű Sony Ericsson Xperia neo V kecses megjelenésével és 5 megapixeles kamerájával teszi magát vonzóvá. Ne feledjük, hogy a neo V a korábban megjelent neo modell minimális mértékben módosított változata. A két modell között az egyetlen számottevő különbség a kamerjuk felbontásában rejlik (a sima neóé 8 megapixeles). A Sony Ericsson Xperia neo V kártyás csomagban nem kapható, két éves XL kategóriás előfizetéssel 20 forintért, egy éves – kategóriához nem kötött – előfizetéssel pedig 69 990 forintért tehetjük magunkévá.

Vissza