Ma indul a Gameloft egyhetes akciója az Android Marketen

Borostyán Blanka - 2011. december 29.

A fejlesztő újévi akciójában minden fizetős Gameloft játék ára 0,99 dollár lesz, így az androidos felhasználók rendkívül olcsón juthatnak hozzá az olyan borsos árú szoftverekhez, mint a Modern Combat 3: Fallen Nation, vagy az Asphalt 6: Adrenaline.

A kedvezményes lehetőségek helyi idő szerint ma este 7 órától pontosan egy héten keresztül (január 5-ig) aknázhatók ki, s ez alól kivételt képez a Modern Combat 3 nevű játék, amely csupán egy napra kapja meg az 1 dolláros árcédulát.

Ha Android rendszerű mobilod van és szeretsz játszani, akkor feltétlenül nézz körül az Android Marketen, hiszen az akciós játékok között megtalálható a népszerű Modern Combat 2: Black Pegasus, a N.O.V.A. 2 HD, az Order & Chaos Online és a The Adventures of TinTin is.

Az dolog pikantériája, hogy arról sajnos nincs információ, hogy az akció Európában is elérhető lesz-e, vagy csak az amerikai júzerek örülhetnek majd a leárazott szoftvereknek? Mindenesetre ma este választ kapunk a kérdésre, addig is reméljük a legjobbakat.

Vissza