Euro 2012 számológépek a Canon-tól

Kütyü Magazin - 2012. január 16.

A Canon bemutatta az Euro 2012 számológép termékcsaládot, amely megbízható és hordozható megoldásokat kínál a sportrajongók számára. A számológépeken a 2012-es Labdarúgó Európa-bajnokság emblémája található, amely jelzi a Canon elkötelezettségét a nemzetközi sportesemény iránt.

KC-30 Euro 2012
A vékony és könnyű készülékházzal rendelkező, nyolc számjegy megjelenítésére képes új KC-30 Euro 2012 a legkisebb táskában és mappában is elfér, fémből készült kulcstartójával pedig könnyedén rögzíthető. A modell időtálló felépítéssel rendelkezik, csúszásmentes gumibillentyűi pontos adatbevitelt tesznek lehetővé, az LCD-kijelzőről pedig akár útközben is könnyedén leolvashatók a számítások eredményei. A három színben – lila, fekete és fehér – kapható, kisméretű, hordozható számológép ideális választás a sportrajongók bármelyik generációja számára.

A stílusos, hitelkártya méretű X MARK I Card áramellátásáról teljes mértékben a napenergia gondoskodik. A kifinomult kialakítás részét képező luxus alumínium váz fényes fekete, vagy fehér borítása pedig professzionális külsőt kölcsönöz a modelleknek.

X MARK I Card

X MARK I Pointer
A sokat utazó üzletemberek és előadók számára készült, innovatív és többfunkciós X MARK I Pointer számológép Tárolás a memóriában és Előhívás funkciói segítségével rögzíthetők és előhívhatók a lényeges információk, a modell pedig a prezentációk során lézermutatóként is használható. A 2012-es Európa Bajnokság emblémájával ellátott modell ideális választás a szurkolók számára, akik a munkahelyen és azon kívül is szeretnék kifejezni a bajnokság iránti rajongásukat.

A megújult X MARK I Card és az X MARK I Pointer modellek 2011 decemberétől, a KC-30 modell pedig 2012 februárjától lesz elérhető.

Vissza