Szűrés

A(z) Nokia-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Windows Phone Code Camp: fiatal fejlesztők versenye

2012. április 19. -

Budapesten, az ELTE-n rendezte meg fejlesztői versenyét egyetemi hallgatók számára a Microsoft és a Nokia. A Windows Phone Code Camp és Verseny elnevezésű rendezvény célja az volt, hogy a diákok egy nap alatt fejlesszenek alkalmazást Windows Phone 7.5 operációs rendszerrel rendelkező Nokia készülékekre. A fejlesztő csapatok között Nokia Lumia 800 okostelefonokat sorsoltak ki.

Tovább

Április 20-ig lehet jelentkezni a Lumia 800 Nagykövet játékra

2012. március 23. -

A Nokia meghosszabbította a Lumia 800 Nagykövet játék jelentkezési határidejét. Április 20-ig várják a játékosok jelentkezését a Nokia Lumia 800 Nagykövet játékára a Facebookon.

Tovább

Nagyköveteket keres a Nokia

2012. február 29. -

Nyereményjátékot hirdet a Nokia a Facebookon, melynek fődíja 3 db Nokia Lumia 800 Windows Phone-alapú okostelefon. A nyertesek három hónapra Nokia Lumia 800 Nagykövetekké válnak, így az ő feladatuk lesz, hogy okostelefonjuk segítségével heti egy blogbejegyzésben megosszák mindennapjaik egy-egy lenyűgöző pillanatát. A program végén a legnépszerűbb blogbejegyzések szerzője egy kétszemélyes finnországi utazást nyer.

Tovább

Ingyen letölthető a SurfCube böngésző a Nokia Lumia mobilokra

2012. február 23. -

Új dimenziót nyit a telefonon való böngészésben a SurfCube for NOKIA Lumia alkalmazás, amely minden magyar Live ID-val regisztrált, Windows Phone-alapú Nokia készülékre ingyenesen elérhető április 15-ig.

Tovább