Android 4.0 Ice Cream Sandwich 7,6 milliméterben – Archos G10 XS [Videó]

Farkas Norman - 2012. március 19.

Pengevékony Ice Cream Sandwich alapú táblagéppel rukkolt elő az Archos, mely önmagában 7,6 milliméteres karcsúsággal büszkélkedhet, s a teljes fizikai billentyűzetet kínáló dokkolójával együtt is csupán 12 milliméteresre hízik.

Az Archos megoldása első ránézésre egy kissé hasonlít az ASUS Eee Pad Transformeréhez, erről elsősorban a teljes értékű klaviatúrát felvonultató kiegészítője tehet.  A feltehetően 10 hüvelykes érintőképernyővel ellátott, Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszer köré épülő jövevényről egyelőre nincs túl sok információnk, de az alant megtekinthető kedvcsináló videó alapján izgalmas kütyünek ígérkezik.

Az eddigi információk szerint a szupervékony gép ára a belső tárhely méretének, illetve az integrált 3G modem meglétének függvényében 200 és 300 euró között alakul majd, tehát az Archos szokásához híven egy kiváló ár/érték aránnyal bíró masinát üdvözölhetünk majd a G10 XS „személyében”.

Egyelőre nincs hír a 7,6 milliméter vastag újdonság megjelenésének pontos dátumát illetően, de amint új információk érkeznek, közölni fogjuk azokat.

Vissza