Motorola MOTOLUXE és Sony Xperia S a T-Mobile kínálatában

Farkas Norman - 2012. április 3.

A hazai magenta szolgáltatónál már kapható a Motorola új, középkategóriás okostelefonja, a MOTOLUXE és a Sony legfrissebb csúcsmodellje, az Xperia S. Az újdonságok megjelenése néhány „régi” kedvenc eltűnését is magával hozta: a HTC Rhyme, Desire S, Sensation, Sensation XE, valamint a Sony Ericsson Xperia mini és a Samsung C3750 modellek kivonultak a palettáról.

A MOTOLUXE megjelenése sok fiatal számára okozhat örömet, hiszen az Android 2.3 Gingerbread alapú, 800MHz-es processzorral, 512MB RAM-mal, 8 megapixeles hátlapi-, illetve VGA előlapi kamerával és 4 hüvelykes FWVGA érintőképernyőjével megáldott készülék divatos külsővel és hatalmas – igencsak figyelemreméltó - LED jelzőfénnyel is rendelkezik.  A Motorola üdvöskéje kártyás csomagban 69 990 forintért vásárolható meg, előfizetéssel maximum 54 990 forintot kell érte kicsengetni (egy éves hűséggel). Egy magasabb havidíjú konstrukcióra vállalt, kétéves hűséggel akár 0 forintért is hazavihető a készülék.

A Sony Xperia S egy igazi nagyágyú a maga 4,3 colos, HD felbontású képernyőjével és 12 megapixeles kamerájával. A kétmagos, 1,5GHz-es Qulacomm processzorral felvértezett csúcsmobil képességeiről hamarosan részletes beszámolót olvashatsz itt nálunk, a Kütyün, ugyanis épp teszteljük a masinát.

A T-Mobile 134 990 forintért kínálja kártyás csomagban az elsőként a Sony neve alatt megjelent Xperiát. Előfizetéssel, egy éves hűség aláírásával 124 990 forintba kerül a készülék, kétéves Mozaik XXL előfizetés esetén pedig 9 990 forint a kiemelkedő tudású mobil ára.

A bevezetőben említett, kínálatból kikerült modelleket nem csak a Sony és a Motorola újdonságai pótolják, hiszen hamarosan megérkezik a HTC One X és One V, illetve az LG L3 is.

Vissza