Piacon az LG L7

Farkas Norman - 2012. május 3.

A koreai gyártó L-Style sorozatának legerősebb tagja tegnap elérhetővé vált a nagyobb európai és ázsiai országokban. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszert futtató készülék hardveres szempontból sem gyenge, ám az LG elsősorban a masina dizájnjával kívánja „rabul ejteni” a felhasználókat.

Már egy ideje kapható hazánkban az LG L3, mely a gyártó dizájnra kiélezett okostelefon szériájának legkisebb tagja. Cikkünk tárgya a három mobil alkotta sorozat legnagyobb, legokosabb és egyben legdrágábbnak ígérkező egyede, az L7.

A 8,7 milliméter vékony L7 4,3 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású IPS LCD megjelenítővel, 1GHz-es Snapdargon processzorral, 512MB RAM-mal büszkélkedhet. A WLAN, GPS és Bluetooth modullal, valamint DLNA támogatással felvértezett masina igen gyorsan, pontosan 0,6 másodperc alatt képes fókuszálni és lőni egy képet 5 megapixeles hátlapi kamerájával.

A készülék szögletes kialakításával tökéletesen illeszkedik az L-Style sorozatba, eleganciát sugárzó megjelenése sokak számára vonzó lehet. Korábban beszámoltunk a kütyü várható áráról, mely – az L7 külső és belső értékeinek ismeretében - nem is tűnik annyira vészesnek. Egyelőre nem tudni, hogy hazánkban mikor landol a mobil, de beszámolunk róla, amint kiderül.

 

[Forrás: LG]

Vissza