Nokia Lumia 900 – Barkácsoláshoz is? [Videó]

Farkas Norman - 2012. május 22.

Bár a Nokia Windows Phone alapú csúcsmodellje nem tartozik a strapamobilok táborába, mégis kiválóan ellenáll a kisebb balesetekből adódó ütéseknek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a videó, melyet a finn gyártó tesztcsapata készített. Konkrétan egy szeget vernek be egy fadarabba a készülékkel a felvételen.

Az átlagfeletti vastagságú Corning Gorilla Glass üveg és a polikarbonát készülékház rendkívül ellenállóvá teszi a Lumia 900-at. Persze ez nem azt jelenti, hogy az alant megtekinthető videón szereplő jelenetet bárki könnyű szívvel megismételhetné otthonában, hiszen az abból fakadó károkért sem a gyártó, sem más nem vállal felelősséget, csupán egy érdekesség, mely demonstrálja a telefon szívósságát.

A felvételen látható, hogy a Lumia 900 kijelzője teljesen sértetlen marad egy finomabb szöges támadássorozat után is, tehát a szupervastag Gorilla Glass hatékonyan ellenáll a kis felületre irányuló csapásoknak. A videó tetőpontján egy szeget vernek be egy darab fába a készülékkel úgy, hogy annak előlapjával csapkodják a szeg fejét.

Ezek után kevés felhasználó kételkedhet a 900 ellenálló képességében, a Nokia pedig dicséretet érdemel, amiért egy olyan minőségi burkolattal látta el a masinát, melynek jóvoltából nem kell tartanunk attól, hogy a hétköznapi balesetek során „elveszíthetjük”.

Te örülsz, hogy nem kell hímes tojásként vigyázni a Lumia 900-ra?

Vissza