Windows Phone 8 Apollo mobillal készül a Vertu?

Farkas Norman - 2012. június 20.

A prémium anyagokból fabrikált készülékekre specializálódott Vertu eddig nem igazán mutatott fel olyan masinát, melyet a technikai tudása is vonzóvá tett volna. Ez viszont változhat a közeljövőben.

Az friss hírek szerint a Nokiából nemrég kivált Vertu úgy döntött, hogy egy Windows Phone 8 Apollo rendszerű okostelefont tesz le az asztalra. A készülék így nem csak a gyártásához felhasznált nemesfémek és egyéb prémium anyagok miatt lophatja be magát a vastag pénztárcával bíró felhasználók szívébe, hanem tudásával is. Ez főként amiatt érdekes, mert eddig nem találkozhattunk olyan Vertu modellel, mely ezeket az elemeket egyesítette volna. A cég elsősorban a termékek megjelenésére, minőségére és anyagára koncentrált, technikai fronton a Symbian rendszer, a QWERTY gombsor és az érintőképernyő jelentette náluk a maximumot.

A hitelesnek nem igazán mondható lesifotók alapján a Vertu Windows Phone 8 Apollo mobilja 64GB belső tárhellyel rendelkezik majd, ami nagyon ígéretesnek tűnik. Sajnos több információ nem áll rendelkezésre a modellről, de kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Te izgalmasnak találod az anyaghasználatában és felszereltségében egyaránt a felső kategóriát megcélzó luxusmobilt?

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza