Új táblagép a WayteQ és a RAmos együttműködéséből - WayteQ xTAB-70w

Kütyü Magazin - 2012. június 21.

A 2012 áprilisában kötött nemzetközi együttműködés értelmében a RAmos Digital Technology táblagépei a jövőben WayteQ márkanév alatt jelennek meg a közép-kelet-európai régióban. Az együttműködés egyik első kézzel fogható eredménye a WayteQxTAB-70w táblagép, melyet a következő hónapokban további, megfizethető árú táblagépek követnek.

A WayteQ Hongkong Ltd. és a RAmos Digital Technology együttműködési megállapodást kötött, amelynek értelmében a RAmos cég táblagépei a jövőben WayteQ márkanév alatt jelennek meg több európai országban. Az elsősorban Kínában elismert gyártóként számon tartott RAmos meghatározó szerepet játszik a táblagépek fejlesztésében, valamint külső tervezésében, dizájnjában is. A WayteQ táblagépei így a jövőben még kifinomultabb formatervet is kapnak a kínai gyártó fejlesztései alapján. Mindemellett a RAmos és a WayteQ a továbbiakban is a kaliforniai Amlogic cég kiemelt partnereként dolgozik együtt, biztosítva ezzel az Amlogic által nyújtott integrált megoldások előnyeit.

Az együttműködés keretében a mai naptól bekerült a WayteQ kínálatába az xTAB-70w táblagép, Amlogic 8726-M3 Cortex A9 1GHz processzorral, 7 hüvelykes , 1024×600 felbontású kijelzővel. A leggyakoribb médiafájl-típusokat támogató táblagép belső tárhelye 32GB-ig bővíthető, HDMI kimenettel is rendelkezik és a Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel érkezik. A kevesebb, mint 500 grammot nyomó táblagép elő- és hátlapi kamerájával teret ad a videochatnek és az egyszerűbb irodai feladatokkal is elbír, TXT, Adobe PDF és Office (Word, Excel, PPT) támogatásának köszönhetően.

Az Internet-csatlakozás vezeték nélküli hálózatokon keresztül 802.11b/g szabványokat támogató Wi-Fi csatlakozóval vagy külső 3G modemen keresztül is létesíthető.

A WayteQ xTAB-70w táblagép június 29-től elérhető Magyarországon, bruttó 36 900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A gép részletes specifikációját itt érheted el.

Kulcsszavak: WayteQ, RAmos Digital
Vissza