Már kapható hazánkban az Android 4.0 alapú WayteQ xTAB-70i tablet

Kütyü Magazin - 2012. április 6.

Rendkívül kedvező áron, bruttó 39 900 forintért vásárolható meg hazánkban a WayteQ 7 hüvelykes, Android 4.0 alapú táblagépe. Az 1GHz-es processzorral felszerelt gép HDMI kimenetet és beépített kamerát is kapott.

A WayteQ xTAB-70i második generációs Cortex-A9 (AML8726-M3) processzorral és 4 GB belső memóriával veszi célba a kiváló ár/érték arányú táblagépet kereső felhasználókat.

A készülék 4:3 képarányú, 7”-os kijelzőjének köszönhetően felhasználóbarát méretekkel rendelkezik, a hordozást pedig a mindössze 410 g-os súly és a dobozban található tok könnyíti meg. Az előtelepített Google alkalmazások (GMail, E-Mail, Naptár, Talk, G-Search) pedig a használatba vétel első percétől kezdve biztosítják a megszokott, gyakran használt funkciókat.

A WayteQ xTAB-70i kedvező ára mellett rendelkezik minden fontos funkcióval és számos bővítési lehetőséggel is. Az OTG szabványt támogató USB csatlakozás segítségével külső meghajtó vagy akár 3G modem is csatlakoztatható.

Nagyobb testvéréhez hasonlóan beépített webkamerával, Bluetooth-szal és HDMI csatlakozással is rendelkezik. Ez utóbbinak, valamint a Cortex-A9-nek köszönhetően pedig akár Full HD felbontású filmek lejátszására is alkalmas, nagyképernyős televízióhoz csatlakoztatva.

A WayteQ xTAB-70i hazánkban bruttó 39 900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kerül forgalomba.

Vissza