Magyarul is ért az új Swype Beta

Farkas Norman - 2012. június 27.

Az androidos felhasználók örömére megjelent a Swype Beta virtuális gombsor legújabb verziója, mely már magyarul is lehetőséget nyújt a hang alapú bevitelre.

A Swype Beta egy rendkívül sokoldalú virtuális billentyűzet, ám eddig - sok vetélytársához hasonlóan - nem támogatta a magyar nyelvű hangos szövegbevitelt. Ez most megváltozott, ugyanis anyanyelvünk végre bekerült a program repertoárjába.

A Swype nem csak megérti, amit mondunk, de különböző, többnyire értelmes ajánlatokat tesz a beírandó szövegre, ráadásul el is menti az általunk bevitt adatokat attól függetlenül, hogy gépeljük, vagy diktáljuk azokat. A Nuance Communications üdvöskéje tehát nem csak  biztosítja a pötyögés,  simogatás és hang alapú szövegbevitelt nyelvünkön, hanem a használata során egyre jobban idomul hozzánk, felhasználókhoz.

Ha úgy döntöttél, hogy ki szeretnéd próbálni a Swype Betát, akkor nincs más dolgod, mint regisztrálni a program oldalán és ingyenesen letölteni azt. A hozzászólások közé várjuk az alkalmazással kapcsolatos tapasztalatokat, észrevételeket.

Kulcsszavak: alkalmazás, Swype
Vissza