Szeptemberben indul az iPad mini sorozatgyártása?

Farkas Norman - 2012. július 5.

A friss, Bloombergtől és a The Wall Street Journaltól származó információk szerint már folyamatban van az eddigi legkisebb iPad kijelzőjének gyártása, s szeptemberben kezdetét veheti a masina összeszerelése is.

Hatalmas versenynek nézünk elébe az év további részében, már ami a tabletpiacot illeti. Bemutatkozott a rendkívüli ár/érték aránnyal kecsegtető Nexus 7, hamarosan érkezik az Amazon hasonló kaliberű megoldása a Kindle Fire 2 személyében, s a korábbi információknak megfelelően az Apple sem marad ki a buliból. Na és persze ne feledkezzünk meg a Windows 8 köré épülő jövevényekről sem, melyek aztán tényleg felteszik a pontot az "i"-re.

Már hónapokkal ezelőtt arról számoltunk be, hogy egy 7-8 hüvelykes képernyővel megáldott Apple táblagép érkezése várható október táján. Most új fejlemények jöttek elő az iPad minit illetően: a Bloomberg és a The Wall Street Journal is állítja, hogy már gyártás alatt van a masina kijelzője és a készülék összeszerelése szeptemberben veszi kezdetét.

Egyelőre nincs újabb hír a jövevény technikai felszereltségéről, de a legutóbbi mendemondák szerint 7,85 hüvelykes, 1024 x 768 pixel felbontású érintőképernyővel érkezik és rendkívül olcsó lesz, így felveheti a versenyt a Google és az Amazon versenyzőivel.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: Apple, iPad
Vissza