T-Mobile MyTouch és MyTouch Q: augusztus 8-tól

Farkas Norman - 2012. július 12.

A T-Mobile USA hivatalosan bemutatta a Huawei által gyártott, új MyTouch készülékeket. A telefonok érdekessége, hogy nevük teljesen megegyezik a tavalyi, LG gyártmányú myTouch modellekével, továbbá fedélzetükön az Android 2.3 Gingerbread operációs rendszer teljesít szolgálatot.

Már korábban rámutattunk néhány kiszivárgott információra az új T-Mobile MyTouch modellek kapcsán, ám készülékek tegnap végre hivatalosan is bemutatkoztak. Ahogy várható volt, a masinák a Huawei gyártósoráról kerültek le és egy QWERTY billentyűzetes, valamint egy azt nélkülöző eszközre derült fény.

Mindkét kütyü augusztus 8-án jelenik meg az egyesült államokbeli T-Mobile kínálatában, előfizetéssel fél áron, azaz cirka 50 dollárért lesznek megvásárolhatók.

Az új T-Mobile MyTouch (új, mert tavaly az LG is gyártott  myTouch kütyüt) 4 hüvelykes WVGA érintőképernyővel, HSPA+ adatátviteli támogatással, hangvezérlési lehetőségekkel, egymagos, 1,4GHz-es processzorral, valamint 5 megapixeles hátlapi kamerával büszkélkedhet, az "arcoskodásra" viszont absuzolút nem ad okot az Android 2.3 Gingerbread operációs rendszer, amely az eddigi információk szerint nem lesz frissíthető Ice Cream Sandwich-re.

 

T-Mobile MyTouch

 

Az új MyTouch Q felszereltsége hajszálra megegyezik fent ismertetett társáéval azt az apróságot leszámítva, hogy egy kicsúsztatható QWERTY billentyűzettel is ellátták.

 

T-Mobile MyTouch Q

T-Mobile MyTouch Q

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: Huawei, USA, T-Mobile
Vissza