Kétkártyás Acer mobil érkezik: Liquid Gallant Duo

Farkas Norman - 2012. július 18.

Jövő hónapban landolhat az Egyesült Királyságban az Acer jó ár/érték arányú, Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert futtató dual SIM-es okostelefonja, a Liquid Gallant Duo.

A brit Expansys webáruházában egy pillanatra felbukkant az Acer kétkártyás üdvöskéje, ám gyorsan el is tűnt onnan, ugyanis a telefon hivatalos bemutatása még várat magára. A MoDaCo szemfüles emberei azonban lementettek néhány fotót (lent) az újdonságról.

A Liquid Gallant Duo egy igen kellemes ajánlatnak ígérkezik, ugyanis felszereltségéhez képest kedvező áron áll majd a felhasználók rendelkezésére. Lássuk, konkrétan mit kínál a kütyü!

Az Acer Liquid Gallant Duo - ahogy neve is sugallja - két hálózat egyidejű kezelésére képes, emellett GPS, Bluetooth (3.0) és WiFi modul, 5 megapixeles, LED villanóval támogatott kamera, 4,3 hüvelykes, qHD (960 x 540 pixel) felbontású érintőképernyő, microSD kártyahely és 1500mAh kapacitású akkumulátor került a burkolata alá. Az Android 4.0 ICS rendszer köré épülő készülék lelke egy 1GHz-es, duplamagos processzor, melyet 1GB RAM és 4GB belső tárhely egészít ki.

A fenti paraméterek alapján egy erős középkategóriás modellként tekinthetünk az Acer újdonságára, mely mintegy bónuszként két SIM kártyát is képes kezelni. Ehhez képest az Expansys cirka 149 angol fontot (kb. 55 000 forint) tervezett elkérni a masináért, ami - valljuk be - igen jutányosnak mondható. A Liquid Gallant Duo augusztus 8-án debütál az Egyesült Királyságban, s nem kizárt, hogy később egyéb régiókban is elérhető lesz.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Dual SIM, Acer
Vissza