Újra fotókon pózol a Sony LT29i Xperia Hayabusa

Kütyü Magazin - 2012. augusztus 1.

Az ePrice jóvoltából új fotók szivárogtak ki a japán gyártó IFA kiállításon bemutatkozó csúcsmodelljéről, az Xperia Hayabusáról.

Már régóta tudjuk, hogy a Hayabusa a Sony Xperia GX nemzetközi piacra szánt verziója, amely az LT29i kódnevet kapta. Az kiemelkedő felszereltséggel bíró újdonság a Berlinben megrendezésre kerülő IFA 2012 szakkiállításon mutatkozhat be, mely augusztus végén veszi kezdetét.

Korábban is láthattunk néhány fotót a telefon prototípusáról, de most az ePrice közzétett néhány jobb minőségű darabot is, melyeken továbbra is a tesztpéldány pózol. Ez azt jelenti, hogy a Hayabusa végleges kiadása nem pont így fog kinézni, de valószínűleg nem mutat majd lényeges változásokat.

Érdekesség, hogy egy csokornyi tesztfotó is nyilvánosságra került az Xperia Blognak köszönhetően, így már most megtudhatjuk, hogy milyen képeket készít az újsonság. (Két Xperia Hayabusával lőtt fotó vár a lap alján, melyek kattintásra teljes méretben nyílnak meg.)

Az eddigi információk szerint egyébként 4,55 hüvelykes HD (1280 x 720 pixel) érintőképernyő, 1,5GHz-es, kétmagos processzor, 1GB RAM, Adreno 320 grafikus gyorsító és 13 megapixeles kamera került a készülékbe, tehát egy csúcskategóriás versenyzőt köszönthetünk személyében.

 

Sony Xperia Hayabusa (LT29i) tesztfotók:


 

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: IFA, Xperia, Sony
Vissza