LG Optimus Vu 2 - Távirányítónak sem utolsó

Farkas Norman - 2012. augusztus 27.

Az LG bejelentette, hogy az Optimus Vu 2 a világon elsőként tartalmazza a QRemote funkciót, melynek révén a felhasználók több készülékeküket - például tévéjüket, légkondijukat, vagy hangrendszerüket - is irányíthatják telefonjukról otthonukban.

Szeptemberben, a négymagos Nvidia Tegra 3 processzorral szerelt Optimus Vu nemzetközi debütálásakor landol a koreai piacon az Optimus Vu 2. Ez felettébb gyanús, s meglehet, hogy a két készülék egy és ugyanaz, ám még korai lenne ezt biztosra venni.

Az LG ma bejelnette, hogy az Optimus Vu 2 egyik legnagyobb újítása az infra alapú távirányító rendszerben rejlik, melynek segítségével tévénket, légkondícionálónkat, HiFinket és egy sor más készülékünket irányíthatjuk telefonunkról. A Vu 2 előtelepített QRemote alkalmazással érkezik, melyet akár a kezdőképernyőről is elérhetünk a maximális kényelem érdekében.

A szeptember legalább annyira izgalmas lesz az LG számára, mint az iskolákba visszatérő diákoknak, hiszen a gyártó a Vu és Vu 2 piacra dobása mellett egy új androidos zászlóshajót is útjára indít az Optimus G személyében.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza