Kiszivárgott videók az L sorozatú BlackBerry 10 mobilok újításairól

Farkas Norman - 2012. október 1.
Négy videó került napvilágra, melyek lerántják a leplet a 2013-ban érkező BlackBerry 10 rendszerű L-series okostelefonok felhasználói felületéről.

Már korábban hallhattunk a RIM L-series készülékeiről, melyek érdekessége, hogy a megújult BlackBerry 10 rendszert futtatják és szakítanak a Blackberry telefonok fő ismertető jegyének számító fizikai QWERTY gombsorral, így irányításukra kizárólag egy méretes érintőképernyő szolgál.

Eddig nem sokat tudtunk a jövevényekről, de a BlackBerryItalia jóvoltából változott a helyzet. Az oldal ugyanis nemrég közzétett négy videót, melyek bemutatják az L sorozatú Blackberry telefonok kezelőfelületét. A felvételekből egyértelművé válik, hogy a RIM fejlesztői a PlayBook táblagépen megismert, QNX-re épülő megoldásokat vitték tovább a mobilokra. A tabletekénél kisebb kijelzőre optimalizált UI a videók alapján praktikus, kényelmes és gördülékeny használatot tesz lehetővé, s mindemellett látványos is.

Sajnos a kisfilmeken szereplő telefon csak illusztráció, így a jövőre érkező L-series modellek külsejét továbbra is homály fedi.

 

 

 

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza